• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Ay canım niye bu saatte bu kadar kendini yordun:19:Keşke yarın dinamik bir saatinde hazırlasaydın:27:Olur olur neden olmasın sen yöresini bulduysan katılabilirsin:60:

Canım sorma, epey zahmete girdim gece gece..Sırf röportaj için :6:

sek yöresinin light bölgesine ait yemeğim canım:ssz:

Bence de nevoşum arayı kapatmasım lazım dimi ama :9:

sütlü tatlılar kategorisi geçti medim yaa ama menemeni hadi yöresel yaparız da onu nasıl yöresel yaparız bilemedim :9::52:

Deme ya:43:

Yulaf ezmesiyle katılsam:44:

Bence de nevoşum arayı kapatmasım lazım dimi ama :9:

sütlü tatlılar kategorisi geçti medim yaa ama menemeni hadi yöresel yaparız da onu nasıl yöresel yaparız bilemedim :9::52:
Evet arayı kapaması gerekiyor:27:
Aman ne görücem o maho kılıklı corcu:19:

Corcla tavla atcam dedim ya:32: bana merdaneyle gel :60::60::60::60::60::60:

Ben yaza çalışıyor olacağım :19:işten çıkınca annemlere kızımı alma bahanesi ile gidip yemeğe de orada kalacağım :27:eve gelmem 11 i bulur:ssz::ssz: yemek hayalik kurmayalım kuranları uyaralım :60::60::60::60::60::60::60:

Üstteki mesajı okuyunuz sayın edi:21:

Eki Görüntüle 878194 Sen yeterki iste:9:
Ama benim seninle ilgili çok güzel hayallerim vardı:5::14:

Aman ne görücem o maho kılıklı corcu:19:

Corcla tavla atcam dedim ya:32: bana merdaneyle gel :60::60::60::60::60::60:

Ben yaza çalışıyor olacağım :19:işten çıkınca annemlere kızımı alma bahanesi ile gidip yemeğe de orada kalacağım :27:eve gelmem 11 i bulur:ssz::ssz: yemek hayalik kurmayalım kuranları uyaralım :60::60::60::60::60::60::60:

Üstteki mesajı okuyunuz sayın edi:21:

Oh canım şimdiden bahane hazır.. Dur daha başlamadın işe hele bir başlada hem yarışma süresi gayet uzun bunun tatil günü de var hem benim gibi iş çıkışı da yapabilirsin her gün annene mi gidicen yemeğe ohh valla ne güzel benim anacığım yanımda değil farklı şehirlerdeyiz kendi başımın çaresine bakıyorum :19::5:

Canım sorma, epey zahmete girdim gece gece..Sırf röportaj için :6:

sek yöresinin light bölgesine ait yemeğim canım:ssz:

Deme ya:43:

Yulaf ezmesiyle katılsam:44:

Onu düşünebiliriz kendin mi ezdin bak o önemli :9:

Evet arayı kapaması gerekiyor:27:

Hayallerin mi yıkıldı nevoş kıyamam sana. Çok güzel bir yemek yarışması geleceği mi kuruyordun ushayla. Valla hiç bakma sen ona o öle der ama katılır yineee :52:

Ben seninle röportaj yapayım ama farklı sorular hazırlamam gerekiyor.Yarışma soruları sana hiç uymaz:27::9::9:

Tamam anlaştık..Meze reyonunda nelere dikkat edilir, paketler nasıl açılır, eve yemek söylerken kaç dakika öncesinden hazırlık yapmak gerekir gibi konularda uzmanım, ona göre bak bişeyler artık:21:

Az önce nestle nesfit yedim, sütü kaseye boşaltırken fotoğraf çektim, sence katılabilir miyim nevo :ssz:

Bence birinci bile olursun :60::60::60::60:

Ay canım niye bu saatte bu kadar kendini yordun:19:Keşke yarın dinamik bir saatinde hazırlasaydın:27:Olur olur neden olmasın sen yöresini bulduysan katılabilirsin:60:

:60::60::60::60::60::60:

Oh canım şimdiden bahane hazır.. Dur daha başlamadın işe hele bir başlada hem yarışma süresi gayet uzun bunun tatil günü de var hem benim gibi iş çıkışı da yapabilirsin her gün annene mi gidicen yemeğe ohh valla ne güzel benim anacığım yanımda değil farklı şehirlerdeyiz kendi başımın çaresine bakıyorum :19::5:

Valla kv yemek yapsa ona da giderim :19:ama ona haber verince ben işten çıkıp gidene kadar bekliyor bana ne yemek yapalım diye sormak için :60::60::60::60::60:

Tamam anlaştık..Meze reyonunda nelere dikkat edilir, paketler nasıl açılır, eve yemek söylerken kaç dakika öncesinden hazırlık yapmak gerekir gibi konularda uzmanım, ona göre bak bişeyler artık:21:

Bunlarda zor meseleler tabii bilmek lazım çok yardımcı olur bize çok ihtiyacımız var bu bilgilere sağ ol var ol medim sen olmasan napardık meze reyonlarında biz neti nasıl seçeceğimizi nereden bilirdikk ama resimler koy röportaja ben meze reyonları izlemeye bayılırım da. :9:

Hayallerin mi yıkıldı nevoş kıyamam sana. Çok güzel bir yemek yarışması geleceği mi kuruyordun ushayla. Valla hiç bakma sen ona o öle der ama katılır yineee :52:
Dejavu arada kaytarmaya çalışma senide bırakmıyorum bir yere:20::52::52:Ushayla ikiniz süper bir ikili oldunuz:52:İkinizide bırakamam:4::4:

Ooo süper sorularrıda az çok hazırladık:31:Sana özel konu açarım:29::9::9::52:

Bunlarda zor meseleler tabii bilmek lazım çok yardımcı olur bize çok ihtiyacımız var bu bilgilere sağ ol var ol medim sen olmasan napardık meze reyonlarında biz neti nasıl seçeceğimizi nereden bilirdikk ama resimler koy röportaja ben meze reyonları izlemeye bayılırım da. :9:

Canım ne demek ya, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..Biraz yorulcam ama olcak o kadar artık :29:

Ooo süper sorularrıda az çok hazırladık:31:Sana özel konu açarım:29::9::9::52:

Tamam, yanlarına şöyle yıldızlı kalpli bişiler de koy, dikkat çekici olsun..
kkda ilk olcak ne de olsa :60:

İşte her hayaline ulaşamıyor bazen insan :ssz::ssz: :60::60::60:

Söz katılcam lafını duymadığınız sürece hiiç beklemeyin benden :32::32::32:

Yazdan ezip kuruttum :17:

:60::60::60::60::60::60::60:

Yazdan ezip kuruttum :17:

Maşallah sana yazdan kalma resimleri yok o zaman :9:

Bence birinci bile olursun :60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60:

Valla kv yemek yapsa ona da giderim :19:ama ona haber verince ben işten çıkıp gidene kadar bekliyor bana ne yemek yapalım diye sormak için :60::60::60::60::60:

O da iyiymiş canım ne anlamı kalıyorsa ama yine seninki iyi öyle böyle beraber yapıyorsunuz ben kaynanaya gidiyorum zaten yerinden kalkmaz kemik erimesi falanı iyice nazlandırmış kendini tv karşısında yorulmuyor etmiyor gece uyumaz gündüz uyur haftada 3 kere kadın gelir temizlipe yemek yapmaya kahvesini, meyvesini herşeyine kadar kp ilgilenir görmen lazım kadında onlara kadar yemek yapar bazen lahana sarması filan olursa nasipleniriz. Ben haftaiçi iş çıkışı onlara giderim 1 saat otururuz aç eve geliriz o saatten sonra yemek ısıt ye filan bir akşam önceden yaptıysam o da. Ya kıymetini bil canımm.. :1:

Canım ne demek ya, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..Biraz yorulcam ama olcak o kadar artık :29:

Koymaz mıyım en güzellerinden bulur eklerim:12::21:Çok istiyorsan açarım bir konu ne olacak:52:

Med zaten sana özel röportaj yapılıyor bir de yıldız kalp istiyor ama yaa kişiye özel uygulama varsa bende bişiler istiyim.. :52:

İşte her hayaline ulaşamıyor bazen insan :ssz::ssz: :60::60::60:

Söz katılcam lafını duymadığınız sürece hiiç beklemeyin benden :32::32::32:

:60::60::60::60::60::60::60:

Hadi hadi sağ gösterip sol vurursun sen canımm :23:

Back