- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş röportajlar mesajım neden gitmemiş biliyor musun karakter sayısını aşmışım düşün artık gevezeliğimi neyse kırptım yolladım
Tamam canım ekledim ellerine, emeğine ,yüreğine sağlık
Usha nerdesin hiç gelmedin bugünn
Canım ben dedim demi haftaya işim olacak inanıyorum diye
Bir iş teklifini aldım öğle saatlerinde değerlendiriyorum telefon görüşmeleri mevzuat incelemeleri vesaire bugün kusuruma bakmayın benim
Hmm hayırlısı bakalım. Sabaha kadar uyumayıp iş görüşmesine mi gittin sonra da akşam bekliyorum o zaman
Görüşmeye gitmedim canım bağlantılar aracılığıyla görüşelim diye aradılar
Birde ben alışkınım uykusuzluğa maalesef uykusu az bir kızım var En çok uyuduğum gün 6 saat uyumuyorum denebilir
hee anladım canım aradılarsa sadece neden gelmiyorsun napuyorsun tüm gün o kadar yahu. Dün konuştun konuştun topikten çıkmadın ben yemeğimi yaptım iki lafın belini kıralım istişare yapalım diyorum yoksun ama olmaz kii
Ya benim işler karışık biraz 2 mesleğim var şuanda ve ben daha birini bulamadan ikisini eş zamanlı yürütebilirmiyim araştırmaları yaptım... Yönetmelikleri falan inceledim açıklardan faydalanmak lazım değil mi
Bir tarafta açık varken diğerinde bulamadım Sonrada dürüst olup görüştüğüm kişiye diğer alanda bir gelişme olması halinde devam etmeyeceğimi ve onları zor durumda bırakmamak için bunu açıklama gereği duyduğumu söyledim...
Açık sözlülüğüm için teşekkür edip ortakları ile görüşüp döneceğini söyledi adam ama hala dönmedi
Gerildim bende biraz işte böyle
Hayırlısı canım artık olur bir yerden mutlaka araştırmaya devam benim bu akşam artık pinekleme günüm eşim benim diziyi izlemiyor öbür odadaki tvde dizimi izlicem çayımı alıp ama pc açık arada gelir bakarım. Keyif yapcam valla hakettim ama yanii.
Yazında yağar mı yağar Allahın işi belli mi olur
Geldin mi
Her gün yağmaz herhalde canım yazın senden üstün performans bekliyorumm
Az önce nestle nesfit yedim, sütü kaseye boşaltırken fotoğraf çektim, sence katılabilir miyim nevo
Geldim
Evet kategoriler bitince yeniden başlarız yağmurlar başlayana kadar Usha 4-5 kategoriye katılabilir
Az önce nestle nesfit yedim, sütü kaseye boşaltırken fotoğraf çektim, sence katılabilir miyim nevo
Yok ben anlamam sen bu işi biliyorsunCorcu görmek ister misin
Ben yaza çalışıyor olacağım işten çıkınca annemlere kızımı alma bahanesi ile gidip yemeğe de orada kalacağım eve gelmem 11 i bulur yemek hayalik kurmayalım kuranları uyaralımGeldin mi
Her gün yağmaz herhalde canım yazın senden üstün performans bekliyorumm
Geldim
Evet kategoriler bitince yeniden başlarız yağmurlar başlayana kadar Usha 4-5 kategoriye katılabilir