• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Nevoş röportajlar mesajım neden gitmemiş biliyor musun karakter sayısını aşmışım düşün artık gevezeliğimi :9::9: neyse kırptım yolladım :34:

Usha nerdesin hiç gelmedin bugünn :34:

Canım ben dedim demi haftaya işim olacak inanıyorum diye:52:

Bir iş teklifini aldım öğle saatlerinde :21:değerlendiriyorum telefon görüşmeleri mevzuat incelemeleri vesaire bugün kusuruma bakmayın benim :17:

Canım ben dedim demi haftaya işim olacak inanıyorum diye:52:

Bir iş teklifini aldım öğle saatlerinde :21:değerlendiriyorum telefon görüşmeleri mevzuat incelemeleri vesaire bugün kusuruma bakmayın benim :17:

Hmm hayırlısı bakalım. Sabaha kadar uyumayıp iş görüşmesine mi gittin sonra da akşam bekliyorum o zaman :34:

Hmm hayırlısı bakalım. Sabaha kadar uyumayıp iş görüşmesine mi gittin sonra da akşam bekliyorum o zaman :34:

Görüşmeye gitmedim canım bağlantılar aracılığıyla görüşelim diye aradılar:34:

Birde ben alışkınım uykusuzluğa maalesef uykusu az bir kızım var:31: En çok uyuduğum gün 6 saat uyumuyorum denebilir:43:

Görüşmeye gitmedim canım bağlantılar aracılığıyla görüşelim diye aradılar:34:

Birde ben alışkınım uykusuzluğa maalesef uykusu az bir kızım var:31: En çok uyuduğum gün 6 saat uyumuyorum denebilir:43:

hee anladım canım aradılarsa sadece neden gelmiyorsun napuyorsun tüm gün o kadar yahu. Dün konuştun konuştun topikten çıkmadın ben yemeğimi yaptım iki lafın belini kıralım istişare yapalım diyorum yoksun ama olmaz kii :19::9:

hee anladım canım aradılarsa sadece neden gelmiyorsun napuyorsun tüm gün o kadar yahu. Dün konuştun konuştun topikten çıkmadın ben yemeğimi yaptım iki lafın belini kıralım istişare yapalım diyorum yoksun ama olmaz kii :19::9:

Ya benim işler karışık biraz :ssz: 2 mesleğim var şuanda ve ben daha birini bulamadan ikisini eş zamanlı yürütebilirmiyim araştırmaları yaptım... Yönetmelikleri falan inceledim açıklardan faydalanmak lazım değil mi :9::9:

Bir tarafta açık varken diğerinde bulamadım :50: Sonrada dürüst olup görüştüğüm kişiye diğer alanda bir gelişme olması halinde devam etmeyeceğimi ve onları zor durumda bırakmamak için bunu açıklama gereği duyduğumu söyledim...

Açık sözlülüğüm için teşekkür edip ortakları ile görüşüp döneceğini söyledi adam ama hala dönmedi:53:

Gerildim bende biraz işte böyle:ssz::ssz:

Ya benim işler karışık biraz :ssz: 2 mesleğim var şuanda ve ben daha birini bulamadan ikisini eş zamanlı yürütebilirmiyim araştırmaları yaptım... Yönetmelikleri falan inceledim açıklardan faydalanmak lazım değil mi :9::9:

Bir tarafta açık varken diğerinde bulamadım :50: Sonrada dürüst olup görüştüğüm kişiye diğer alanda bir gelişme olması halinde devam etmeyeceğimi ve onları zor durumda bırakmamak için bunu açıklama gereği duyduğumu söyledim...

Açık sözlülüğüm için teşekkür edip ortakları ile görüşüp döneceğini söyledi adam ama hala dönmedi:53:

Gerildim bende biraz işte böyle:ssz::ssz:

Hayırlısı canım artık olur bir yerden mutlaka araştırmaya devam :34: benim bu akşam artık pinekleme günüm eşim benim diziyi izlemiyor öbür odadaki tvde dizimi izlicem çayımı alıp ama pc açık arada gelir bakarım. Keyif yapcam valla hakettim ama yanii. :24:

Hayırlısı canım artık olur bir yerden mutlaka araştırmaya devam :34: benim bu akşam artık pinekleme günüm eşim benim diziyi izlemiyor öbür odadaki tvde dizimi izlicem çayımı alıp ama pc açık arada gelir bakarım. Keyif yapcam valla hakettim ama yanii. :24:

Hakkettin canım keyfini çıkar:34:

Devam ediyorum bakalım hayırlısı evet:31:

Az önce nestle nesfit yedim, sütü kaseye boşaltırken fotoğraf çektim, sence katılabilir miyim nevo :ssz:

Az önce nestle nesfit yedim, sütü kaseye boşaltırken fotoğraf çektim, sence katılabilir miyim nevo :ssz:

Ay canım niye bu saatte bu kadar kendini yordun:19:Keşke yarın dinamik bir saatinde hazırlasaydın:27:Olur olur neden olmasın sen yöresini bulduysan katılabilirsin:60:

Geldim:10:
Evet kategoriler bitince yeniden başlarız yağmurlar başlayana kadar Usha 4-5 kategoriye katılabilir:31::52:

Bence de nevoşum arayı kapatmasım lazım dimi ama :9:

sütlü tatlılar kategorisi geçti medim yaa ama menemeni hadi yöresel yaparız da onu nasıl yöresel yaparız bilemedim :9::52:

Yok ben anlamam sen bu işi biliyorsun:4::4:Corcu görmek ister misin:20::60:

Aman ne görücem o maho kılıklı corcu:19:

Corcla tavla atcam dedim ya:32: bana merdaneyle gel :60::60::60::60::60::60:

Geldin mi :52:

Her gün yağmaz herhalde canım yazın senden üstün performans bekliyorumm :23:
Ben yaza çalışıyor olacağım :19:işten çıkınca annemlere kızımı alma bahanesi ile gidip yemeğe de orada kalacağım :27:eve gelmem 11 i bulur:ssz::ssz: yemek hayalik kurmayalım kuranları uyaralım :60::60::60::60::60::60::60:

Geldim:10:
Evet kategoriler bitince yeniden başlarız yağmurlar başlayana kadar Usha 4-5 kategoriye katılabilir:31::52:

Üstteki mesajı okuyunuz sayın edi:21:

Back