Katılım başlama tarihi : 13 Kasım 2013
En son başvuru tarihi : 01 Aralık 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 02 Aralık 2013
Oylama bitiş tarihi : 09 Aralık 2013 / 12:00 Pazartesi
Günaydınlar
Eki Görüntüle 878234 Eki Görüntüle 878235
Bu gün bunu yapmak istiyorumbakalım kızım gece rahatsızlandı iğleşirse yaparım
Aşürem pişiyor
Selamlar
Yarışmaya katılmak isteyen yok mu
Selamlar
Yarışmaya katılmak isteyen yok mu
Çok geçmiş olsun Efsercim umarım daha iyidir kızın:26:
Hani sen bana birgün demiştin ya sen bizi işimiz gücümüz yok mu sanıyorsun diye
Yok anacım sizin işiniz gücünüz olsa böyle yemeklerle uğraşırmısınız ya
Hem sabahtan aşure ocağa konacak hem sonra bu yemek yapılacak:44: eee evde yapılacak hiç mi başka işler yok
kaç tane yardımcı var sizin köşkte
Bizim için yemek iş değil eğlenceÇok geçmiş olsun Efsercim umarım daha iyidir kızın:26:
Hani sen bana birgün demiştin ya sen bizi işimiz gücümüz yok mu sanıyorsun diye
Yok anacım sizin işiniz gücünüz olsa böyle yemeklerle uğraşırmısınız ya
Hem sabahtan aşure ocağa konacak hem sonra bu yemek yapılacak:44: eee evde yapılacak hiç mi başka işler yok
kaç tane yardımcı var sizin köşkte
Bne tekrar katılayım istersen nevoşş maksat kalabalık olsun
Ehh kızım maharet, beceri böyle birşey işte. Eli hızlı olanlar yapar hemde çocuk varkenBen bir akşam işten gelip analı kızlı yaptım pertim çıktı bugün tembelliğim üzerine daha süpürge çekmedim eve :18:
Bizim için yemek iş değil eğlenceBenim canım sıkılsa kalkıp börek yaparım Bana kalk kendin için birşey yap desen yemek yaparım
Niye gülüyorsun belki yeni yarışmacılar buluruzHem ben açmadım daha konumu
Olmaz sen bir daha katılamazsın başka yarışmacılar gelsinMed gelecek bugün bekleyelim
Nevoşş açsana konunu madem yemeğin var koyabileceğin. Ben pek kazanacağmı sanmıyorum yaptığım yemeği yine güzel sunamadım hiç beğenmedim tabağımı.
Nevoşş bu arada konumu düzeltmişsin teşekkür ederim sayfanın sonunda başka resim eklenmiş yanlışlıkla aslında şöyle olmuştuı ben yanlışlıkla o resmi yüklemiştim ön izleme yapmıştım baktım yanlış resmi koymuşum sildim başka resim koydum ama o resim gitmiş konunun sonuna oturmuş silmişsin sağol bende nasıl silicem bunu diye düşünüyordum. Aslında o resimde içlerinde olabilirdi silmesemm öbürünü de eklesem olurdu ama ben küçük ve büyükleri ayrı ayrı ekledim zaten ikisinin yanyana gerek yok fazla olur diye düşündüm. Kaçmış gitmiş illa omak istemiş başlıkta bak sen
Ohoo onun işi uzun sürer reyonları gezecek, tek tek resimleri çekecek. Hangisini alacğına karar verecek sonra o seçtiği yemekle ilgili resimler bulacak yükleyecek filan uzun iş yani menemen yapsın daha kısa sürer. Menemen deyip geçmeyin yani birinci olabilitesi yüksek yaniiAy yapar mı sahiden bir yemek :26::18:
Bizim için yemek iş değil eğlenceBenim canım sıkılsa kalkıp börek yaparım Bana kalk kendin için birşey yap desen yemek yaparım
Bne tekrar katılayım istersen nevoşş maksat kalabalık olsun
Ehh kızım maharet, beceri böyle birşey işte. Eli hızlı olanlar yapar hemde çocuk varkenBen bir akşam işten gelip analı kızlı yaptım pertim çıktı bugün tembelliğim üzerine daha süpürge çekmedim eve :18:
Benim için zorunluluk. Zevk olması için çok canım çeken birşey yapmam lazım ama analı kızlıyı yaparken çok zevk aldım. Uğraştırıcı ama eğlenceli ya ortaya çıkacak sonucu düşününce güzel oluyor. Nevoşuım bir de hani içinin açılmış haldeki fotoğrafı var ya en kötü resimi koymuşum yaa ilk açıtğım oydu hiç genişletmemişim ve kalın olmuş öyle resim çektim sonra ben onnu yanlardan filan genişlettim incelttim ama resmini çekmedim. Koyulabilecek en kötü resimi koymuşum zaten son hallerinden belli incelttiiğim büyüttüğümde yine d güzel resim değil işte o saatten sonra kafa çalışmıyor kii
Bunların durumu başka dejavuBenim elimde hızlıdır hani geyik yapıyoruz o bir yana 1 günde evi kaldırır indirir yemeğimi de yaparım hatta arada çamaşırda atarım makineye (canım isterse faktörü var tabi ) ama Efserle Nevretseyi gizliden izle bak hergün ekşınlı yemek yaparmı insan birgün de ayaklarını uzatmazmı şöyle
Sen tamda bana komşu olacak insansın Nevreste
Kapını çalıcam naber dicem ''iyiyim ama sana börek yaparsam daha iyi olacağım '' dicenİşte mükemmel komşu
İlk fırsatta malatyaya taşınayım ben
Gülerim tabi son günde milletin 2 ayağını 1 pabuca sokma derdindesin
Herkesi kendin gibi sanma bak sonra üzülürsün
Olmaz sen bir daha katılamazsın başka yarışmacılar gelsinMed gelecek bugün bekleyelim
Ohoo onun işi uzun sürer reyonları gezecek, tek tek resimleri çekecek. Hangisini alacğına karar verecek sonra o seçtiği yemekle ilgili resimler bulacak yükleyecek filan uzun iş yani menemen yapsın daha kısa sürer. Menemen deyip geçmeyin yani birinci olabilitesi yüksek yaniiAy yapar mı sahiden bir yemek :26::18:
Benim için zorunluluk. Zevk olması için çok canım çeken birşey yapmam lazım ama analı kızlıyı yaparken çok zevk aldım. Uğraştırıcı ama eğlenceli ya ortaya çıkacak sonucu düşününce güzel oluyor. Nevoşuım bir de hani içinin açılmış haldeki fotoğrafı var ya en kötü resimi koymuşum yaa ilk açıtğım oydu hiç genişletmemişim ve kalın olmuş öyle resim çektim sonra ben onnu yanlardan filan genişlettim incelttim ama resmini çekmedim. Koyulabilecek en kötü resimi koymuşum zaten son hallerinden belli incelttiiğim büyüttüğümde yine d güzel resim değil işte o saatten sonra kafa çalışmıyor kii
Edi kelle avında
Bence onda o potansiyel yokama birgün evde kimse olmayabilir, dolapta domates ve biber dışında hiç birşey olmayabilir ve aynı anda açlık krizine girebilir.... Bu esnada yakın bakkal ve marketlerin tamamı kapatılmış ve en yakın hazır yemek 1 saatlik yürüme mesafesine ulaşmış ise... kimbilir belki kalkar ve menemen yapar
Canım çok takılma ya benim fotolarda da birsürü sıkıntı var bak takıyomuyum ekledik bitti işte
Pideyi keserken kaydırmışım ve yamuk kesmişim bak foto çekerken de fark etmemişim eklerken de en bariz olanı mesela
Canım ben hemen hemen hergün uğraştırıcı yemek yaparımBenim acele yemeğim hamur açıp keserim üzerine yoğurt kıymalı sos 1 saatte herkes masada Yada pizza yaparım
Canım ben Gaziantep'teyim oraya gel
Yaparlar ya daha vakit var
Evet size yaptırdım yemeği başkaları gelsin siz çekilebilirsiniz
Yok canım eklemeyi düşünmüyorum benimkide pek güzel olmadıSen elinden geleni yaptın takdir arkadaşların bakalım neler olacak
Canım resim orda duruyor:26:Silemem ama istersen içlerine ekleyebilirim
Menemeni sevmeyen yoktur katılsa birşeyler olur çok basite almayalımBilmem belli olmaz bu kategori olmasa belki başka kategoride olur
Bunların durumu başka dejavuBenim elimde hızlıdır hani geyik yapıyoruz o bir yana 1 günde evi kaldırır indirir yemeğimi de yaparım hatta arada çamaşırda atarım makineye (canım isterse faktörü var tabi ) ama Efserle Nevretseyi gizliden izle bak hergün ekşınlı yemek yaparmı insan birgün de ayaklarını uzatmazmı şöyle
Sen tamda bana komşu olacak insansın Nevreste
Kapını çalıcam naber dicem ''iyiyim ama sana börek yaparsam daha iyi olacağım '' dicenİşte mükemmel komşu
İlk fırsatta malatyaya taşınayım ben
Gülerim tabi son günde milletin 2 ayağını 1 pabuca sokma derdindesin
Herkesi kendin gibi sanma bak sonra üzülürsün
Sen çalışıyorsun canım ben de çalışsam belki bende uğraşmam bilmiyorumEvet canım incelttiğin diğer fotolarda belli hayırlısı olsun Tek başına fotoları çekmekte zor:44:
Edi kelle avında
Bence onda o potansiyel yokama birgün evde kimse olmayabilir, dolapta domates ve biber dışında hiç birşey olmayabilir ve aynı anda açlık krizine girebilir.... Bu esnada yakın bakkal ve marketlerin tamamı kapatılmış ve en yakın hazır yemek 1 saatlik yürüme mesafesine ulaşmış ise... kimbilir belki kalkar ve menemen yapar
Canım çok takılma ya benim fotolarda da birsürü sıkıntı var bak takıyomuyum ekledik bitti işte
Pideyi keserken kaydırmışım ve yamuk kesmişim bak foto çekerken de fark etmemişim eklerken de en bariz olanı mesela
Tamam sabitsin orada dimi geldimmi kapı duvar olmasın sonra
Yemez benim eşim öyleYani ilk yaptığımı yer bir daha yapma bunu der Mantı mantığındaki hiçbir şeyi sevmiyor
Diyorum ya sana herkesi kendin gibi sanma
Çocuk kaç yaşında senin, onuda mı çalıştırıyosun yoksa
Çekilebiliyormuyuz gerçekten
O da hayatımda bir ilk olur hemde ekşınlı olur bak
Ben salı günü yarışmadan çekilebilirmiyim rezerve yapıyonuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?