- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
Hadii hadii şimdi bırak kıvırmayı benden gözün korktu dimii hani çok iddialıydın yaparsan başka kimse iddialı olamazdı katılmak istemezlerdi ne oldu şimdii hem hediye istiyorum been diyordun
Şaka yapıyorum tabii ki deee bence şartlar ve şanslar eşit bu yarışmalarda kime kaç oy gideceği hiç belli olmaz o yüzde baştan birşey demek zaten doğru değil beklenti içinde olmadan yapmak gerekiyor yemekleri yoksa hayal kırıklığı olur mesela ben becerebilirsem güzel bir yemek yapıcam ama illa kesin oy alırım diyemiyorum diyemem de. Herkesin damak tadı, tercihleri farklı insanların neyi beğenip oy vereceğini bilemezsin belki çok emek verdiğin bir yemek yaparsın ama o kişiye göre değildir oy vermez.
Bende çalışıyorum valla alengirli yemek yapamıyorum haftaiçi zor atıyorum eve kendimi zaten bakliyat, sebze tavuk vs. yapıyorum yada köfteyi bir akşam önceden yoğurup öbür gün kızartıyorum gibi şeyler ama genelde et ürünleri zahmet isteyen şeyler haftasonu yapılıyor haliyle. Bu yapacağım ise hiç yapmadığım sadece defalarca yapılışını izlediğim ve okuduğum bir yemek ve yapabilecek miyim meçhul :26::18:
Hediyeyi hala istiyorum
İşin şakası bir yana bir şey yapıyorsam mükemmel olmasa da yüzüne bakılır olsun isterim... 2. yemeği de biraz o yüzden birazda eşimin '' buda güzel ama asıl Manisa kebabını yapabilsen ne güzel olurdu'' demesi yüzünden yaptım
Oy konusu değişik Dediğin faktörün yanında başka faktörler de olabilir Sende biliyorsundur bizim kadınımız biraz enteresan Konunun birinde senin yorumuna gıcık olmuştur yemeğin rüyasına girse oy vermez sana(ya da bana)
Uzun süre ayrı kaldım forumdan (baya iyi geldi bu arada) belki birşeyler değişmiş de olabilir tabi
Açıkçası 1 oy bile alamazsam çok gülerim sadece yoksa dediğim gibi zaten pro üyeyim hediyeyi de kocama aldırım naapiim
Yaparsın bu arada heyecan yapma, ilk yemeği yaparken bende çok heyecanlandım süsleyemedim bak
Ama sadece eşime beğendirmek için yaptığım 2. yemek ufak pürüzler gözüme çarpsa da gayet hoş oldu
Yarışmaya katılacakmış gibi değilde eşine yapıyormuş gibi yap mükemmel olacak göreceksin