• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Bende katilacaklar arasindaydim ama vazgectim..
kaburga dolmasi yapacaktim,kaburgamida dün almistim hazirdi...
Arkadaslarin tariflerinin silinmesi benim sevkimi kirdi acikcasi..Eger tek tarif kurali uygulanacaksa bastan onay verilmeseydi:19:

O kadar emek verilmis,her yarismada 1 den fazla tarif kabul edildi.Itiraz eden her yarismada oldu ama kimse duymak istemedi itiarzlari.Bu yarismadada yapilmis tarifi silmek yerine bir sonraki yarista kurali kesinlestirebilirlerdi:19:

ben zaten 1 tarifle katilacaktim ama dedigim gibi artik icimden gelmiyor...
Katilan herkese basarilar dilerim...

Bende tam tersine sırf biz de katılabilelim katılım fazla olsun başka kişilerde ben bu kadar tarif yapamam demeyip yapabilsin diye tarifler çekildiği için katılmak istiyorum yoksa tariflerin çekilmesi boşa olacak. Bunun için geri çekildiğini düşünüyorum. Tabii senin kararın.

Evet ben katılmanı istiyorum gerçekten çünkü yöresel yemeklerdeki geniş ufkun malumumuz yani. Ama en son yükle bizi bekle hele benim yapacağımı yaparsan külahları değişiriz dermişimmm. Ay katılıcaz diye tarifler geri çekildi katılmazsam halim ne olur bilmiyorum. :9::52:
Katılmazsan peşindeyim:4:
Peki ama sayı tamamlanmazsa gel. Usha inşallah benim aklımdan geçeni yapmazsın. şu an tırsık vaziyetteyim her an benim yapacağım yemeği yapan çıkabilir. Nevoş senden esinlendim kararımda bunu bil o kadarr :9:
Öyle mi çok merak ettim:52:
Hediyeyi alamayacaksam anlamı yok:19:

Hediyeyi bana vercenmi :27:

Yok üzülme durumu da
Canım hediye çekiyo:16::16:
Birde can erik :27:

Bak şöyle yapalım ben sana tarifi yollayayım sen katıl hediyeyi bana yolla :60: :60: :60:

Canım katılıp 1. olsamda hediye alamıyorum daha önce 1 .olmuştum:1:

Peki ama sayı tamamlanmazsa gel. Usha inşallah benim aklımdan geçeni yapmazsın. şu an tırsık vaziyetteyim her an benim yapacağım yemeği yapan çıkabilir. Nevoş senden esinlendim kararımda bunu bil o kadarr :9:

Benim tarifimi yapacak olan çıksa bile benden iyi yapmasına imkan yok maalesef:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Ben zaten amacıma ulaştım.Tek tarifle katılım olması gerektiğini belirttim ve bunun böyle olmasını sağladım.Ben çok olumluyum ama birşey yazılınca ben de doğrularımı savunmak zorundayım.Ben zaten antamıyorum derdimi sanırım.Anlayan anlasın,anlamayanın da canı sağolsun ne diyim.

Ben seni anlıyorum buna emin ol. Aynı durumda ben olsaydım aynı tepkiyi verebilirdim
Hatta buraya da yazdım madem konu açılmasına izin verildi silinmesi yanlış diye
Hatta değişmesi için alternatif bile sundum
Kazen cimri çıktı o ayrı :9::9::9:

Demem o ki zaten üzüldün daha çok germe kendini
Pideler gayet başaralı ayrıca ellerine sağlık
Ben katılmazsam büyük ihtimalle sen 1. olursun:34:

Hediyeyi alamayacaksam anlamı yok:19:

Hediyeyi bana vercenmi :27:

Yok üzülme durumu da
Canım hediye çekiyo:16::16:
Birde can erik :27:

Bak şöyle yapalım ben sana tarifi yollayayım sen katıl hediyeyi bana yolla :60: :60: :60:

Canım valla bu mevsimde can erik işi zor yani yarışmayı kazanıp hediye alman daha olası şu durumda. Bence hediye olmasa da katılmak kazanmakta güzel yaa.. Bir de hediye vardı dimi unutmuşum ki ben onu bir pro üyelik kalmış aklımda. :9:

Benim tarifimi yapacak olan çıksa bile benden iyi yapmasına imkan yok maalesef:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Ben seni anlıyorum buna emin ol. Aynı durumda ben olsaydım aynı tepkiyi verebilirdim

Çok iddialısın:52:Katılmalısın mutlaka yoksa inanmayız:52:

Eyvah yandım desene ya beceremezsem yaa :26: Bende nasıl yaparsam öyle koyarım yaptım ama bakın olmadı derim oy gelmeyeceğini de bilsem yaptığımı en azından denediğimi bilirsiniz. Valla öyle nevoşum. O kadar çok yemeğin var ki bil bakalım şimdi hangisi ay valla korkmaya başladım ben bir şey çıkarda katılamazsam taş yağmuruna tutulucam :9::27::18:

Eyvah yandım desene ya beceremezsem yaa :26: Bende nasıl yaparsam öyle koyarım yaptım ama bakın olmadı derim oy gelmeyeceğini de bilsem yaptığımı en azından denediğimi bilirsiniz. Valla öyle nevoşum. O kadar çok yemeğin var ki bil bakalım şimdi hangisi ay valla korkmaya başladım ben bir şey çıkarda katılamazsam taş yağmuruna tutulucam :9::27::18:

Benim yemeklerden birini yapacaksın o zaman:52:Allah kolaylık versin rabbim utandırmasın:16:Yaparsın neden yapamayasın:34:

O zaman kesinlikle katılma:20::20:

Çok ihtiyacım var benim hediyeye

Hiç hediye gönderenim olmadı benim:43::43::43::43:

Bu arada hediye ne ki acaba:26:

Vayy gayet iddialıyız canım bak şimdi daha da merak ettim ne zaman yapıp paylaşmayı düşünüyorsun. Bak benim yapacağımı benden önce yaparsan düşüp bayılırım ay inandıramam da kimseyi valla ben bunu yapacaktım diye. Özellikle deyip katılmadığımı sanarlar yok yok sen onu yapsan bile ben yine katılırım da çok iddialısın bee. Hakeden kazansın diyelimm. Aklıma ausla atışmamız geldi ikimizde balık kategorisindeydik o gelip bana, ben gidip ona yazıyordum bir iltifatlar birbirimize ama gören rakip demez çok hoştu ya o da buna döndü :9:

Gerçekten ama gerçekten üzülmedim:)Benim doğrularım birinci olmaktan önce gelir.

Bana cevap yazmayın konu uzuyor yoksa.:1:

Benim yemeklerden birini yapacaksın o zaman:52:Allah kolaylık versin rabbim utandırmasın:16:Yaparsın neden yapamayasın:34:

Ay inşallah nevoşum yüzüme gözüme bulaştırmam :26:

O zaman kesinlikle katılma:20::20:

Çok ihtiyacım var benim hediyeye

Hiç hediye gönderenim olmadı benim:43::43::43::43:

Bu arada hediye ne ki acaba:26:

canım hediye şimdiden belli olmuyor ya gönderime çıktıktan sonra ya da alan kişinin eline ulaştıktan sonra alan kişi resimlerini gösteriyor öğreniyoruz nelermiş genelde mutfak eşyaları oluyor ama çok güzel seçimler yapılıyor. Ben iyice gaza getireyim seni aman Allah'ım ben neler yapıyorum seni vazgeçirmem lazım dimi aslında :27:

Çok iddialısın:52:Katılmalısın mutlaka yoksa inanmayız:52:

Katılırsam da gözlerinize inanamayacaksınız :ssz::ssz::ssz::ssz:

Vayy gayet iddialıyız canım bak şimdi daha da merak ettim ne zaman yapıp paylaşmayı düşünüyorsun. Bak benim yapacağımı benden önce yaparsan düşüp bayılırım ay inandıramam da kimseyi valla ben bunu yapacaktım diye. Özellikle deyip katılmadığımı sanarlar yok yok sen onu yapsan bile ben yine katılırım da çok iddialısın bee. Hakeden kazansın diyelimm. Aklıma ausla atışmamız geldi ikimizde balık kategorisindeydik o gelip bana, ben gidip ona yazıyordum bir iltifatlar birbirimize ama gören rakip demez çok hoştu ya o da buna döndü :9:

İddialıyım tabi:21:
Daha önce tam tamına bir kez yaptım ve mükemmel oldu tarifim:21:
Zirvede bıraktım daha da yapmadım:9::9::9:
Ben katılırsam öyle hanım hanımcık iltifat edemem
Gelir gider tuzu az bunun yazarım :60: :60: :60:

Gerçekten ama gerçekten üzülmedim:)Benim doğrularım birinci olmaktan önce gelir.

Bana cevap yazmayın konu uzuyor yoksa.:1:

Bende kendi doğrularımı birinci olmak için, yarışmayı kazanmak için dememiştim herkes adına söylemiştim adil bir yarışma olmasını istediğim için ama neysee siz öyle düşünüyorsanız öyle olsun.

canım hediye şimdiden belli olmuyor ya gönderime çıktıktan sonra ya da alan kişinin eline ulaştıktan sonra alan kişi resimlerini gösteriyor öğreniyoruz nelermiş genelde mutfak eşyaları oluyor ama çok güzel seçimler yapılıyor. Ben iyice gaza getireyim seni aman Allah'ım ben neler yapıyorum seni vazgeçirmem lazım dimi aslında :27:

Hayırlısı olsun canım:16:
Benimde aklımda birkaç tarif var:52:

Adracım izninle konuyu kapatalım:48:Arkadaşlar lütfen konu hakkında artık yorum yapmayalım:34:
Pidelerden bahsedelim:52::52::52::5:

Evet canım bence de kapatalım.:38:

Canım pide istedi şimdi.:52:

Katılırsam da gözlerinize inanamayacaksınız :ssz::ssz::ssz::ssz:

İddialıyım tabi:21:
Daha önce tam tamına bir kez yaptım ve mükemmel oldu tarifim:21:
Zirvede bıraktım daha da yapmadım:9::9::9:
Ben katılırsam öyle hanım hanımcık iltifat edemem
Gelir gider tuzu az bunun yazarım :60: :60: :60:

Hadi kalk çabuk yap tarifini gel bekliyoruz..:52::52:

Hımm mutfak eşyası mı:44::44:

Adracım izninle konuyu kapatalım:48:Arkadaşlar lütfen konu hakkında artık yorum yapmayalım:34:
Pidelerden bahsedelim:52::52::52::5:

Kokuları burnuma geldi ya
Ya gerçekten çok güzeller ki bu benim yarışmaya katılıp katılmamama göre değişir:21: ya da ben bugün çok aç kaldım :60: :60:

$image.jpg :56::56::56:

Back