- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Ben zaten doğru olan tek tarifin olması gerektiğini savundum.Kişisel de algılamıyorum canım çok haklısın.Ama ben de daha önce niye kimse ses çıkarmadı diyorum.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı vardı galiba.Yarışmaya katılmaya karar verilince rahatsız olundu çoklu tariflerden.Demekki her zaman doğru olanı savunacaksın ki gelip seni bulmasın.İşine gelince ses çıkar,işine gelince ses çıkarma olunca samimiyet nerede diye sorası geliyor insanın.
Yok hayır asla böyle düşünülürse hani ben katılıcam da o yüzden ses çıkardım gibi ben de buna asla katılmam. Sonuçta ben fikrimi söyledim neden katılmadığımı söyledim köftelerde de bu sebepten katılmadım. Ama orada cevap vardı hani kolay zaten bir tane daha yapalım dedik gibi filan. Daha öncede ben sormuştum sanırım tek tarif değil miydi diye. Ayrıca yönetim uygun görse zaten devam edilirdi bizim söylememizle değişmedi zannediyorıum ki ama sussaydınız sorun olmazdı diyebilirsiniz elbette ki ancak tek muzdarip ben değildim başka diyenlerde oldu bu kadar tarifin olması şevkimi kırdı diye ki bunlara da bakılarak böyle bir karar alındı zannediyorum. Nevreste'ye bu konularda yorumumu yaptım bir tek ramazan sofrasını bilmiyorum 3 tariflede yarışmaya katılma oldu mu diye ama diğerlerinde tamamen tek tarif çok cılız olacağı için iki tarifle katılım oldu diye kendi mantığımla çıkarım yaptım. Her neyse yalnız şunu da söylicem sonuçta tek tarifi savunuyorsunuz ama çok tarifle katıldınız. Buna izin gelip gelmeyeceğini bilmiyordunuz sonuçta menünüzü açık şekilde şu kadar yapıcam diye söylemediniz siz yaptınız emek verdiniz ya onay gelmeseydi yine emeğinize yazık olacaktı siz bunu göze alarak zaten yaptınız yemeklerinizi yani insanlar katılmak isteyince gözlerine göründü çoklu tarifler diyorsunuz ben kişisel yazmadım diyorum ama siz kişiselleştiriyorsunuz her neyse. Gönülden başarılar dilerim..