• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Katılırsam da gözlerinize inanamayacaksınız :ssz::ssz::ssz::ssz:

İddialıyım tabi:21:
Daha önce tam tamına bir kez yaptım ve mükemmel oldu tarifim:21:
Zirvede bıraktım daha da yapmadım:9::9::9:
Ben katılırsam öyle hanım hanımcık iltifat edemem
Gelir gider tuzu az bunun yazarım :60: :60: :60:

Tam tamına bir kez haa çok güzelmiş hadi sen bari bir kez yapmışsın ben hiç yapmadım yapmayı düşündüğüm şeyi yaa yapmadan zirvede bitirdim benn :9: ay bu yarışma çok gırgır geçecek hissediyorum daha önce nerdeydin sen yahuu :9:

Hadi kalk çabuk yap tarifini gel bekliyoruz..:52::52:

He öyle kolaydı zaten
3 saat uğraşamam şimdi akşam oldu:19:

Tam tamına bir kez haa çok güzelmiş hadi sen bari bir kez yapmışsın ben hiç yapmadım yapmayı düşündüğüm şeyi yaa yapmadan zirvede bitirdim benn :9: ay bu yarışma çok gırgır geçecek hissediyorum daha önce nerdeydin sen yahuu :9:

Siyaset topikinde :60: :60: :60: :60: :60:

He öyle kolaydı zaten

Karşılaştık mı biz seninle tartışmışlığımız var mı acaba orada hatırlayamadım hiç olsaydı hatırlardım sanırım bak şimdi siyasi görüşlerini de merak ettim ama yeri burası değil seni siyaset topiklerine davet ediyorum :9:

He öyle kolaydı zaten

Tamam ne zaman eklersen bekliyoruz:34:
Benim yapmam muhtemel olan mı diyorsun. Hadi içlerinden birini tahmin et bana yaz ama ben sana yazmıcam bakalım o mu çıkacak özelden yaz ama :34::9:

Canım sahiden bir fikrim yok sürpriz olsun o zaman:56::9:

Karşılaştık mı biz seninle tartışmışlığımız var mı acaba orada hatırlayamadım hiç olsaydı hatırlardım sanırım bak şimdi siyasi görüşlerini de merak ettim ama yeri burası değil seni siyaset topiklerine davet ediyorum :9:

Tartışmam ki ben tarzım değil :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Aman bulaşmamak için zor tutuyorum zaten kendimi bir süre uzak durmam lazım yoksa tertemiz sicilim lekelenecek hissediyorum :52::52::52::52:

Tartışmam ki ben tarzım değil :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Aman bulaşmamak için zor tutuyorum zaten kendimi bir süre uzak durmam lazım yoksa tertemiz sicilim lekelenecek hissediyorum :52::52::52::52:

Benimki çoktan lekelendi canım valla yakında şutlayacaklar siteden o olacak.

Malatya Yöresine ait Ispanaklı İçli Köfte:56:Hafta sonu yapmıştım:9:

$P1200576.jpg

Son düzenleme:
adana kebapla katılımm nasıl olurr aceppp :52::52::52::52:

kendimi zor tutuyorumm sanırımm :27::27::27:

Yok biz anlamayız katılacağım dedin, iddialıyım dedin ;katılacaksın yakanı bırakmayız:4::4:

Yok ben katılacağım demedim
İddialıyım dedim
Katılırsam hiç şansınız yok dedim
Birde hediyeye çok ihtiyacım var dedim
Birinci olan arkadaş hediyesini göndermek isterse seve seve kabul ederim :60: :60: :60:

Back