• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Pazara kadar eklememişsem ümidi kesin benden :9::9::9::9:

''Kadın bırak siyaseti elin biraz hamur görsün otur yemek yap'' diyorsun öylemi :52::52::52::52::52::52:
O bizim sanatımız :16:gel sanatımızı içra edelim :52:
Malatya Yöresine ait Ispanaklı İçli Köfte:56:Hafta sonu yapmıştım:9:

Eki Görüntüle 868245
Bugün bunuda yaptım nevoş :30:ilham perileri fena uğradı çıkmaz oldum mutfaktan:56:
Ellerine sağlık tatlım afiyet yiyenlerede şifa olsun :56::16:
adana kebapla katılımm nasıl olurr aceppp :52::52::52::52:

kendimi zor tutuyorumm sanırımm :27::27::27:
Tutma canım bekliyoruz :52:

O bizim sanatımız :16:gel sanatımızı içra edelim :52:

Bugün bunuda yaptım nevoş :30:ilham perileri fena uğradı çıkmaz oldum mutfaktan:56:
Ellerine sağlık tatlım afiyet yiyenlerede şifa olsun :56::16:

Tutma canım bekliyoruz :52:

Sağol canım seninde ellerine sağlık:56:Ben çok severim ıspanaklı içli köfte kıymalıya tercih ederim:9:Buna da kıyma koyuyorum:56:

Ya olamazsam:ssz::ssz::ssz::ssz:
Risk almayı sevmem o yüzden Efser ile sen yazılı olarak beyan edin son anda fikir değiştirip katılmayacağınızı önce :52::52:

Benim yöreynin yemeklerini düşününce:111: kendimi zor tutuyorum :52:

Sağol canım seninde ellerine sağlık:56:Ben çok severim ıspanaklı içli köfte kıymalıya tercih ederim:9:Buna da kıyma koyuyorum:56:

Evet canım bende koydum :52:sadesini, birde hani arada patlıyor kimse onu sevmez ben çok seviyorum :30:

Acaba bu merak yarışmaya katılmanı engellemeye yeter mi:27: nihohahahahaha :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Bilimem gece rüyama giren yemeklere engel ola bilirsem,birde ilham perileri kacarsa katılmaya bilirim :60:
Yinede katıl merakamızı gider:52:

Son düzenleme:
Pazara kadar eklememişsem ümidi kesin benden :9::9::9::9:

''Kadın bırak siyaseti elin biraz hamur görsün otur yemek yap'' diyorsun öylemi :52::52::52::52::52::52:

Hmm.. sen sağ gösterip sol vuracaksın gibi geliyor bana canım yetiştiremedim yapamadım deyip hııı :27:

Yok biz anlamayız katılacağım dedin, iddialıyım dedin ;katılacaksın yakanı bırakmayız:4::4:

Benca da nevoş o kadar övdü şimdi iddialıyım dedi olmaz yanii görmemiz lazım neymiş bu :18:

adana kebapla katılımm nasıl olurr aceppp :52::52::52::52:

kendimi zor tutuyorumm sanırımm :27::27::27:

Olur çokta güzel olur hem de hmmm :56:

Yok ben katılacağım demedim
İddialıyım dedim
Katılırsam hiç şansınız yok dedim
Birde hediyeye çok ihtiyacım var dedim
Birinci olan arkadaş hediyesini göndermek isterse seve seve kabul ederim :60: :60: :60:

Daha ne dicen kızım hediye istiyorum dedin, iddialıyım dedin yani daha ne bir katılmak kalıyor geriye :1:

Bende kendimi zor tutuyorum :52:yine :52:

tutma canım bırak gitsinn tabi bunu söylerken nasılda korkuyorum ama :18:

Tamam ozaman hiç boşuna uğraşmayayım ben 3 saat :24::24::24::24:

3 saat mii :53: yok sen katıl ben bakayım hiç uğraşmayayım yanii boşunaa :37: yok tabii ki de katılıcamm tabi nasip olursaa :21:

Bilimem gece rüyama giren yemeklere engel ola bilirsem,birde ilham perileri kacarsa katılmaya bilirim :60:
Yinede katıl merakamızı gider:52:

Ben korkutsam o ilham perileri kaçarlar mı acaba yaaa :26: Yok katıl katıl ya şenlik olsun ne kadar çok katılım o kadar çok heyecan :24::18::9:

Hmm.. sen sağ gösterip sol vuracaksın gibi geliyor bana canım yetiştiremedim yapamadım deyip hııı :27:
Daha ne dicen kızım hediye istiyorum dedin, iddialıyım dedin yani daha ne bir katılmak kalıyor geriye :1:

3 saat mii :53: yok sen katıl ben bakayım hiç uğraşmayayım yanii boşunaa :37: yok tabii ki de katılıcamm tabi nasip olursaa :21:

Yok ya dedim ya pazara kadar yaptım yaptım yapmadımsa hiiç beklemeyin :32::32::32:
Ama hediye istiyorum :16::16:

Aslında 1 saatte yapılır da benim elim çok yavaş :1::1::1::1::1::1:

Back