Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Ya kategori harika , en sevdiğim şeyler , gir mutfağa pasta börek çörek yap

Ama yarışmak bilemedim ki :26: 5 oldu yahu 5
Ben istemsem de kazen emekli edecek beni zaten yarışmadan

Aus benim de dört oldu.Katıl bence epey ara verdin yemek yarışmasına:)

Gazelcim, tebrik ederim Kırmızı da yakışmış

Son düzenleme:
Gazelcim tekrar hayırlı olsun 50 liralık birşeyler yollarsın bana da artık

Bu arada Kazene de sitemlerimi iletiyorum çok umutlanmıştım bir çerçeve neyim yollar bize de diye

Darısı başımıza

inşallah canım

Gazelcim tekrar hayırlı olsun 50 liralık birşeyler yollarsın bana da artık

Bu arada Kazene de sitemlerimi iletiyorum çok umutlanmıştım bir çerçeve neyim yollar bize de diye

çok teşekkür ederim canım
bu benim için çok büyük bir süpriz oldu...üstelik seçme şansımın olması ve 250 tl çok çok güzel...

Gazelim tebrik ederim sabahtan beri totom yer görmediğinden yazamadım ödülünde muhteşem ihtiyacın olan birşeyi kendin seçersin hem bizde görücez hediyeyi onlarla yemek yapına.yeni kategori kesin gün tariflerimi

çok teşekkür ederim canım benim
benim içinde süpriz oldu çünkü böyle bişey hiç beklemiyordum
kazen sağolsun..süpriz dedi gitti, ama dönüşü muhteşem oldu
iki tane hediye seçtim..ikisi de ihtiyacım olan şeylerdi...çok iyi oldu gerçekten...
emeği geçene teşekkür ederim...inşallah darısı başına canım...

Kızlar bende kapanış konuşmamı hazırladım(öhöm öhöm se... a...ses... )

Günler su gibi akıp geçti ne kadar oldu bilmiyorum ama ben sizlerle çok keyifli zaman geçirdim

Kimse sormadığı için bir fikrim yoktu aslında normalde ama sayenizde sorsalar hayatta yapmam diyebileceğim bir durumun içinde buldum kendimi bir anda

Şimdiyse iyi ki katılmışım diyorumHepinizi tanıdığıma da çok mutlu oldum gerçekten

Eee ne demişler her güzel şeyin bir sonu var

Benden gerçekten bu kadar

Sonraki yarışmalarda buralarda olursam oy kullanmaya uğrayacağıma söz veriyorum

Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum ve hepinize bundan sonrası için keyifli yarışmalar ve başarılar diliyorum

Gazelcigim 1.ligin hayirli olsun cnm
Kirmizida cok yakismis

sürpriz ne okuyamadim...kazen söyledimi:44: ve yeni kategori ne olacak bellimi..geriye gittim ama göremedim,sanirim dahada geride

bakarsiniz bende katilirim yeni yarisa,önce kategoriyi göreyim de

canım asıl ben seni tanıdığıma çok memnun oldum...iyikide katılmışız..ne güzel dostluklar kurduk...
inşallah daha nice yarışmalarda birlikte oluruz,

canım çok teşekkür ederim..
yeni kategori gün ikramları oldu..çoğunluğun kararıyla seçildi.. kazenin süprizi hemde ne süpriz oldu bana..
cookplus sitesinden 250 tl lik hediye çeki
çok mutluyum..dileyene nasip olsun inşallah...
bu arada önce birinci olanlarda tekrar birinci seçilebilecek. katılmanı tavsiye ederim...yanlış hatırlamıyorsam kazen 2 çek daha verecek...birinci olmuşlar da tekrar birinci olursa dahil...
gün ikramları seçildi aa bazı kuralları var tam netleşmedi..
2 tarif olsun, bir tatlı bir tuzlu olsun denildi..birde gün masası hazırlanacak...aynı ramaza sofrası gibi...
ama bunlar konuşuluyor net değil...yüzde 99 gibi

süpermis cnm..cok sevinim senin adina..güle güle kullan hediyelerini

gün ikramlarimi...
ben en iyisi düsüneyim biraz

Canım bizde seni çok sevdik çok hüzünlü olmadımı aradada gelip merhaba da desen olur yani özletme

gün ikramlarimi...

Çok düşünilecek bişey yok yanisenin pastaları biliyoruz ve maharetinide kaçırma bence
tarihden örnekler

Son düzenleme:

gün ikramlarimi...

teşekkürler canım.. düşün canım daha çok zaman var

Çok düşünilecek bişey yok yanisenin pastaları biliyoruz ve maharetinide kaçırma bence
Eki Görüntüle 889061 tarihden örnekler

insan bunu kesmeye kıyamaz....
ben şeker hamurunu denedim daha önce...
ama kıvamını tutturamadım yaa açılmadı bi türlü..pastayı kaplayacaktım, ama tabak boyu kadar bile açamadım...nede öyle oldu acaba...

Tesekkür ederim hemsom

öyle diyorsan öyledir

cnm masa düzenide denmis ya,gözüm korktu acikcasi:18:

Kurallar kesinlessin önce,kismetse katilirim

Bu kadar zarif insanın masasıda harika olur bence düşün canım ama bu katagoride görmek istediğim kişilerin arasındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…