gazelcigim haribo nun markasinan aliysam marshmallow u bazen olmaigini uymustum..bu araa benim d tusu basmiyor,anlamaya calisin siz..teşekkürler canım..düşün canım daha çok zaman var
insan bunu kesmeye kıyamaz....
ben şeker hamurunu denedim daha önce...
ama kıvamını tutturamadım yaaaçılmadı bi türlü..pastayı kaplayacaktım, ama tabak boyu kadar bile açamadım...nede öyle oldu acaba...
cnm benim,utandim vallaBu kadar zarif insanın masasıda harika olur bencedüşün canım ama bu katagoride görmek istediğim kişilerin arasındasın
Canım sen marshallowdanmı yaptın yoksa glokoz şekerindenmi:26:teşekkürler canım..düşün canım daha çok zaman var
insan bunu kesmeye kıyamaz....
ben şeker hamurunu denedim daha önce...
ama kıvamını tutturamadım yaaaçılmadı bi türlü..pastayı kaplayacaktım, ama tabak boyu kadar bile açamadım...nede öyle oldu acaba...
cnm öyle gelen gienimde cok yoktur benim..ailem yanimda egil..es ost ta ek yokmasa olayı beni de korkuttu
birde misafir geleceği zamana ayarlamak lazım..
masa olayı beni de korkuttu
birde misafir geleceği zamana ayarlamak lazım..
gazelcigim haribo nun markasinan aliysam marshmallow u bazen olmaigini uymustum..bu araa benim d tusu basmiyor,anlamaya calisin siz..
ha nere kalmistim..eger seker hamuru yapacaksan marshmallow yazandan al irek,beyaz oluyor..istersen foto ceker eklerim,eve vari..o markaan aligin zaman,benim tarife göre yaparsan cok yumusak oluyor ve daha meraneyi üzerine inirmeden aciliyor
ne reklam yaptim ama
cnm benim,utandim valla
insallah cnm..bene istiyorum,2 kategori ara verim yeter sanirimyinede söz vermeyeyim,malum diyetteyim,kizlaran firca yemim sonra
ahh su d harfi bassin diye 10 efa tikliyorum,ne olur kusura bakmayin.konusmayi yeni ögrenen cocuklar gibi yazim
Gazelim, çok çok tebrik ederim...Kırmızı gerçekten çok yakışmış, hediyelerini de iyi günlerde, güle güle kullan canım benim...
gazelcigim haribo nun markasinan aliysam marshmallow u bazen olmaigini uymustum..bu araa benim d tusu basmiyor,anlamaya calisin siz..
ha nere kalmistim..eger seker hamuru yapacaksan marshmallow yazandan al irek,beyaz oluyor..istersen foto ceker eklerim,eve vari..o markaan aligin zaman,benim tarife göre yaparsan cok yumusak oluyor ve daha meraneyi üzerine inirmeden aciliyor
ne reklam yaptim ama
cnm benim,utandim valla
insallah cnm..bene istiyorum,2 kategori ara verim yeter sanirimyinede söz vermeyeyim,malum diyetteyim,kizlaran firca yemim sonra
ahh su d harfi bassin diye 10 efa tikliyorum,ne olur kusura bakmayin.konusmayi yeni ögrenen cocuklar gibi yazim
Canım sen marshallowdanmı yaptın yoksa glokoz şekerindenmi:26:
cnm öyle gelen gienimde cok yoktur benim..ailem yanimda egil..es ost ta ek yok
çok teşekkür ederim biberonum,
bende çok sevdim kırmızıyı
haribonun pakette satılanlarını almıştım canım..mikrodalga da erittim, sonra pudra şekeri ile hamur kıvamına getirdim...
hiç bekletmedim sertleşmesin diye, hemen açtım ama açılmadı
açılmayınca bende ufak ufak kesip çiçek şekli vermiştim
haribonun pakette satılan marshmalow canım...duyduğuma göre lokumla da yapılıyormuş...
aynen canım bende gurbetteyim kimsem yok burda...
anlıyorum seni...hayali gün yapıcaz bizde o zaman...
cnm normale 1 gece bekletmek gerekiyor ama bene yaptigim gün actigim olmustuhic sertlesmeisaece haribonun renki haribo gibi yumusak sekerlerinen almistim bir efa,o acilmamistihatta cignenmemisti bile,sert tuhaf bisey olmustu
o yüzen edigim markaan aliyorum ve hic sert olmuyor.
lokumdan elossa yapmisti,onua ene istersen
hayali gün güzelmiscocuklari alir güncülük oynuyoruz derim
Ben hic güne gitmeigim icin bilmiyorum bu adetleri,söylemen iyi olugün masalarında ortaya kase konur da içine çeyrek altınlar konur ya, iki üç altın koyalım da gerçekçi olsun
lokumdan denemek istiyorum....inşallah tuttururum
Ben hic güne gitmeigim icin bilmiyorum bu adetleri,söylemen iyi olu
o degilde adim gün cahiline cikar diye korkuyorum
dene cnm,insallah tutturursun
gazel tebrik ederim canim :119::119::119::119::119:
Gazel tebrik ediyorum birinciliğini
Diğer arkadaşlarımızıda kutluyorum bu arada hepinizin ellerine sağlık
bende altın gününe hiç katılmadım canım, paralıydı benim katıldığım, neyse para da olur yaa, önemli olan değeri dimi
çok teşekkür ederim rabiacım
teşekkür ederim canım çok sağol
Rica ederim bütün yemekler harikaydı zaten
evet canım hepsi çok güzel yemeklerdi...
ben yemekler eklenmeye başladıkça, yok yok bu kadar güzel yemekler varken ben kesin kazanamam diyordum, ama şükür kazandımhem şaşkın hem mutluyum...
oy veren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum...
Herkes iddialı olunca yemek konusunda terettüt etmek te normal tabi..
Hem göze hem de mideye hitap olunca bizlerde kararsız kalıyoruz,hangisine oy vereceğiz diyede düşünüyoruz.,
Gönlümüz hepinizin kazanması tabi.
çok haklısın canım, seçim yaparken zorlanıyor insan...
keşke tadına bakılabilse dimi
O şansımız yok işte gözümüz kalıyor sonra
Tekrardan iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?