Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Gazelim, çok çok tebrik ederim...Kırmızı gerçekten çok yakışmış, hediyelerini de iyi günlerde, güle güle kullan canım benim...

gazelcigim haribo nun markasinan aliysam marshmallow u bazen olmaigini uymustum..bu araa benim d tusu basmiyor,anlamaya calisin siz..

ha nere kalmistim..eger seker hamuru yapacaksan marshmallow yazandan al irek,beyaz oluyor..istersen foto ceker eklerim,eve vari..o markaan aligin zaman,benim tarife göre yaparsan cok yumusak oluyor ve daha meraneyi üzerine inirmeden aciliyor

ne reklam yaptim ama
Bu kadar zarif insanın masasıda harika olur bence düşün canım ama bu katagoride görmek istediğim kişilerin arasındasın
cnm benim,utandim valla

insallah cnm..bene istiyorum,2 kategori ara verim yeter sanirimyinede söz vermeyeyim,malum diyetteyim,kizlaran firca yemim sonra

ahh su d harfi bassin diye 10 efa tikliyorum,ne olur kusura bakmayin.konusmayi yeni ögrenen cocuklar gibi yazim

Canım sen marshallowdanmı yaptın yoksa glokoz şekerindenmi:26:

Son düzenleme:

hayırlısı bekliyoruz

Gazelim, çok çok tebrik ederim...Kırmızı gerçekten çok yakışmış, hediyelerini de iyi günlerde, güle güle kullan canım benim...

çok teşekkür ederim biberonum,
bende çok sevdim kırmızıyı

haribonun pakette satılanlarını almıştım canım..mikrodalga da erittim, sonra pudra şekeri ile hamur kıvamına getirdim...
hiç bekletmedim sertleşmesin diye, hemen açtım ama açılmadı
açılmayınca bende ufak ufak kesip çiçek şekli vermiştim

Canım sen marshallowdanmı yaptın yoksa glokoz şekerindenmi:26:

haribonun pakette satılan marshmalow canım...duyduğuma göre lokumla da yapılıyormuş...

cnm öyle gelen gienimde cok yoktur benim..ailem yanimda egil..es ost ta ek yok

aynen canım bende gurbetteyim kimsem yok burda...
anlıyorum seni...hayali gün yapıcaz bizde o zaman...

cnm normale 1 gece bekletmek gerekiyor ama bene yaptigim gün actigim olmustuhic sertlesmeisaece haribonun renki haribo gibi yumusak sekerlerinen almistim bir efa,o acilmamistihatta cignenmemisti bile,sert tuhaf bisey olmustu

o yüzen edigim markaan aliyorum ve hic sert olmuyor.
lokumdan elossa yapmisti,onua ene istersen

hayali gün güzelmiscocuklari alir güncülük oynuyoruz derim

gün masalarında ortaya kase konur da içine çeyrek altınlar konur ya, iki üç altın koyalım da gerçekçi olsun
lokumdan denemek istiyorum....inşallah tuttururum

gün masalarında ortaya kase konur da içine çeyrek altınlar konur ya, iki üç altın koyalım da gerçekçi olsun
lokumdan denemek istiyorum....inşallah tuttururum
Ben hic güne gitmeigim icin bilmiyorum bu adetleri,söylemen iyi olu
o degilde adim gün cahiline cikar diye korkuyorum

dene cnm,insallah tutturursun

Ben hic güne gitmeigim icin bilmiyorum bu adetleri,söylemen iyi olu
o degilde adim gün cahiline cikar diye korkuyorum

dene cnm,insallah tutturursun

bende altın gününe hiç katılmadım canım, paralıydı benim katıldığım, neyse para da olur yaa, önemli olan değeri dimi

gazel tebrik ederim canim :119::119::119::119::119:

çok teşekkür ederim rabiacım

Gazel tebrik ediyorum birinciliğini
Diğer arkadaşlarımızıda kutluyorum bu arada hepinizin ellerine sağlık

teşekkür ederim canım çok sağol

Rica ederim bütün yemekler harikaydı zaten

evet canım hepsi çok güzel yemeklerdi...
ben yemekler eklenmeye başladıkça, yok yok bu kadar güzel yemekler varken ben kesin kazanamam diyordum, ama şükür kazandım hem şaşkın hem mutluyum...
oy veren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum...

Herkes iddialı olunca yemek konusunda terettüt etmek te normal tabi..
Hem göze hem de mideye hitap olunca bizlerde kararsız kalıyoruz,hangisine oy vereceğiz diyede düşünüyoruz.,
Gönlümüz hepinizin kazanması tabi.

çok haklısın canım, seçim yaparken zorlanıyor insan...
keşke tadına bakılabilse dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…