Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Evet az çok hepimiz bu tür hazırlıkları yapıyoruz

Reddediyorum bu fikri.Tek tarif kuralı bozulmasın lütfen.Bizim günahımız neydi.

gitti arabaşım gittiiiiiii
bende tek tarifi her zaman destekliyorum adram ama, nevrestenin kastı şu sanırım,,, gün ikramları deyince yelpaze genişliyor...
o yüzden iki tarif dedi sanırım...
ben hala tek tarifte ısrarlıyım...
ama sizlerin kararlarına göre seçicem...
kekler veya kurabiye poğaçalar da tek başına kategori yapılabilir aslında...
mesela kurabiyeler çok çeşitli...kurabiyeler de bana cazip geliyor...
neyi seçsek acaba...?:44:
aslında herkes içinden birini seçip yorum yazsa daha net sonuç çıkar....
yada kuramı çeksek

Yarışmaya mı katılacaksın yoksa:26:
Kek,şekerpare,baklava,dilber dudağı,revani,kadayıf,Kurabiye,Bülbül yuvası,Kalbura bastı,

Ama Adra'cım bu kategori zayıf bir kategori
Yani gün tarifleri tatlı,tuzlu olmalı
Yinede siz bilirsiniz

Ben anlamam.Bizimki çok mu tombul tariflerdi.Tarif ikiye üçe çıkarsa katılanların gözü korkabilir.Ama siz bilirsiniz ben bu sefer yokum zaten.

ama ben kış sebzeleride olur demiştim ki olsa süpper olur hatta benim sevgili kocam sebze düşmanı değişik tarifler görürsem belki yapar yediririm diye aklımdan geçmişti...son karar senin tatlım ikiside iyi fikir kış sebzeleri ve gün ikramlıkları ayırt edemiyorum ben...kış sebzeleri belki bir adım önde o da daha fazla faydalanabilirim tariflerden diye...

Ben anlamam.Bizimki çok mu tombul tariflerdi.Tarif ikiye üçe çıkarsa katılanların gözü korkabilir.Ama siz bilirsiniz ben bu sefer yokum zaten.

olmaz katıl lütfen hemen karar verme katılım süreci başlasın bi o zaman düşün bunu

Yok 3e çıkmasın ama 2 tarif olabilir..Yada siz bilirsiniz tek tarif olsunBen bir kek bir poğaça yapılır demiştim..Çayları alır gelirdim

Son düzenleme:
Yarışmaya mı katılacaksın yoksa:26:
Kek,şekerpare,baklava,dilber dudağı,revani,kadayıf,Kurabiye,Bülbül yuvası,Kalbura bastı,

yok yok katılmak için demedim acıkmışımda bi kaç tarif daha görürsem kalkar bişeyler yapar yerim diye dedim akşama kadar yemek istemiyorumda anlaşılan sen listeni eline aldın ben yazdıklarıma dikkat edeyim

Yok 3e çıkmasın ama 2 tarif olabilir..Yada siz bilirsiniz tek tarif olsunBen bir kek bir poğaça yapılır demiştim..Çayları alır gelirdim

İki tarife Kazen onay verirse dilimden kurtulmaz.

katılmayacam bi kere sadece katılım az olursa düşünebilirim
gönül rahatlığıyla katılabilirsin canım

Şaka yapıyorum.Güzel tariflerini her zaman görmek isterim canım.

Tamam tek tarif olsun sende haklısın
Peki fikrini söyle kış sebzeleri mi yoksa gün tariflerini mi görmek istersin

Valla haklıyım mütevazi olamayacağım.

Gün tarifleri beni daha cezbetti sanki.

Umarım tekrar olmaz
İnsAllah canım
İyi yapmışsın canım, en iyi ilaç uyku zaten ışıksız bir oda da uyumak, ama gündüz öyle bir imkanım yok benim

Sana da geçmiş olsun canım.Mor amatist taşı da işe yaramıyor haberin olsun.

Ben de yaktığı için hafiflediğini düşünmüştüm o zaman, en azından o ağrıya nazaran daha iyiydi
Canım ben de zaten sinüzit vardı daha ilerki senelerde şiddetli baş ağrıları başlayınca abimin çalıştığı üniversitede tanıdığı bir proför vardı ona götürdü beni o zaman migren teshisi konuldu. Bu normal bir baş ağrısı değil, kafamı duvara vura vura ağlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…