sanırım gönüller gün ikramlıklarında birleşecek gibi
oysa ben kesin kış sebzelerini seçerler diye düşünmüştüm...
eh işte kadın değilmiyiz, aklımız fikrimiz hamur işinde kısırda
Evet az çok hepimiz bu tür hazırlıkları yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reddediyorum bu fikri.Tek tarif kuralı bozulmasın lütfen.Bizim günahımız neydi.
aynen öyle bence çok iyi düşündün bir tatlı bir tuzlu olması en güzeli
ama bu saydıkların çok fena çok bu kategori beni benden alır süper olcak kesin...
tatlılardanda bişiler de ben direk mutfağa ışınlanayım
Ama Adra'cım bu kategori zayıf bir kategori
Yani gün tarifleri tatlı,tuzlu olmalı
Yinede siz bilirsiniz
Ben anlamam.Bizimki çok mu tombul tariflerdi.Tarif ikiye üçe çıkarsa katılanların gözü korkabilir.Ama siz bilirsiniz ben bu sefer yokum zaten.
Ben anlamam.Bizimki çok mu tombul tariflerdi.Tarif ikiye üçe çıkarsa katılanların gözü korkabilir.Ama siz bilirsiniz ben bu sefer yokum zaten.
olmaz katıl lütfen hemen karar verme katılım süreci başlasın bi o zaman düşün bunu
Yarışmaya mı katılacaksın yoksa:26:
Kek,şekerpare,baklava,dilber dudağı,revani,kadayıf,Kurabiye,Bülbül yuvası,Kalbura bastı,
yok yok katılmak için demedim acıkmışımda bi kaç tarif daha görürsem kalkar bişeyler yapar yerim diye dedim akşama kadar yemek istemiyorumda anlaşılan sen listeni eline aldın ben yazdıklarıma dikkat edeyim
Yok 3e çıkmasın ama 2 tarif olabilir..Yada siz bilirsiniz tek tarif olsunBen bir kek bir poğaça yapılır demiştim..Çayları alır gelirdim
katılmayacam bi kere sadece katılım az olursa düşünebilirim
gönül rahatlığıyla katılabilirsin canım
Evet kelimelerinize dikkat edin lütfen
İki tarife Kazen onay verirse dilimden kurtulmaz.
Tamam tek tarif olsun sende haklısın
Peki fikrini söyle kış sebzeleri mi yoksa gün tariflerini mi görmek istersin
azami özen göstereceğimden emin olabilirsiniz editörüm
İnsAllah canımUmarım tekrar olmaz
İyi yapmışsın canım, en iyi ilaç uyku zaten ışıksız bir oda da uyumak, ama gündüz öyle bir imkanım yok benimbeni dersler zorluyor canım yaa, geç satlere kadar çalışıyorum, hem uykusuz hemde yorgun düşüyorum..ondan sanırım...
dün gece ilk kez 01,00 de yattım
1 benim için çok erken bi saat
malum 3 leri etmeden uyku gelmiyor gözüme...
Tatlııı
Canım bakın gazelde sende beni yanlış anlamayın lüften ama migren kafatası içinde oluşan etkileşimlerin sonucu bir ağrıdır...sinüzit gibi yüzeye yakın değildir ve dışarıdan müdahaleler etki etmez...ancak derinizi tahriş edersiniz ve o yanmanın etkisi ile acınız azalıyormuş gibi gelir...ama gerçekten dışarıdan müdahale azaltıyorsa ağrıyı migren olmama ihtimali çok büyüktür...mutlaka tekrar doktora gitmek lazım...
Sana da geçmiş olsun canım.Mor amatist taşı da işe yaramıyor haberin olsun.