Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Canım yeni kural geldi tek tarifle katılım yapılıyor.3 yarışmacının tariflerini silip tek tarif yaptık
Ama bu kategoride 2 yapalım hatta 3
Anlaştık

canım zaten tek tarif kuralı koydu ya kazen...bundan sonrakiler içinde geçerli değilmiydi o...
dediğin gibi abartılabilir...ama nevrestenin dediği mantıklı..bir tatlı bir tuzlu olarak sınır koyulabilir...

ah canım çok haklısın, damdan düşen gelsin yanıma diyen boşa dememiş...
ametisti aldım denedim ben..hemde orjinal ametist konyadan gönderdi babam, piyasada sahteleri var diye, bu işlerle uğraşan arkadaşından rica edip gönderdi bana..hem kolye, hem bileklik yolladı...
ama hiçbir işe yaramadı...
sonra akik taşını duydum...hasan isimli bi adam var, soyadını yazmadım reklam olmasın diye, tvde program yapıyordu...ona mail attım anlattım..akik önerdi...
onu aldırdım babama, yolladı kullandım....
ama çok aşırı faydası olmadı...fakat ametistten daha fazla etkili bir taş...hz peygamberimizde akik taşı kulllanın demiş rivayete göre..ağrı kesici özelliği varmış...belki psikolojiktir ama sanki çok azcık işe yarar gibi oldu...alıcaksan akik al..ama hakiki akik...kırmızı akik olacak, beyazını ve siyahaını alma...
karabiber ve kolonyayı deneyecem, onu duymuştum....teşekkür ederim canım

Gün ikramları bence de güzel fikir Ama ben hiç gün yapmadığım için eksiğim bu konu da

Geçmiş olsun canım

Bunu seçersek ben Kazen'e 2 tarif maddesini eklemesini rica ederim
Gazel'cim sanada çok geçmiş olsun

Ben de amatiste çok güvenmiştim, o zaman akik alayım
Rica ederim canım, ben de teşekkür ederim

Gün ikramları bence de güzel fikir Ama ben hiç gün yapmadığım için eksiğim bu konu da

misafire yaptıklarını baz alırız bizde

Bunu seçersek ben Kazen'e 2 tarif maddesini eklemesini rica ederim
Gazel'cim sanada çok geçmiş olsun

sağol canım...biraz geçti gibi ama ataklar halinde geldiği için tekrar etmesinden korkuyorum...
kış sebzeleri de çok mantıklı değilmi? tam mevsimi...

Canım yeni kural geldi tek tarifle katılım yapılıyor.3 yarışmacının tariflerini silip tek tarif yaptık
Ama bu kategoride 2 yapalım hatta 3
Anlaştık

ayyy skandal ben biliyorum aslında tek tarifle sınırlandırıldığını nasıl bir ruh haliyle düşünmeden yazdım acaba
hafta sonu beynim aklım tatilde pek kullandırmıyorlar kendilerini ondan öyle oldu
fikrin bence çok güzel bir tatlı bir tuzlu olmalı mutlaka...

evet canım bu gerçeği nevreste daannnnnn diye yüzüme vurdu
biliyorum ama unuttum gitti işte eski alışkanlık...
bu kategoride rica ederiz iki tarif olur tatlı ve tuzlu birer tarif

Sağol canım benim Geçen ay çok fazla atak yaşadım ama bu ara iyiyim çok şükür

beni dersler zorluyor canım yaa, geç satlere kadar çalışıyorum, hem uykusuz hemde yorgun düşüyorum..ondan sanırım...
dün gece ilk kez 01,00 de yattım
1 benim için çok erken bi saat
malum 3 leri etmeden uyku gelmiyor gözüme...

Tatlııı

Canım bakın gazelde sende beni yanlış anlamayın lüften ama migren kafatası içinde oluşan etkileşimlerin sonucu bir ağrıdır...sinüzit gibi yüzeye yakın değildir ve dışarıdan müdahaleler etki etmez...ancak derinizi tahriş edersiniz ve o yanmanın etkisi ile acınız azalıyormuş gibi gelir...ama gerçekten dışarıdan müdahale azaltıyorsa ağrıyı migren olmama ihtimali çok büyüktür...mutlaka tekrar doktora gitmek lazım...

Tek tariftense tatlı ,tuzlu olması daha iyi olur değil mi canımAslında kısır,mercimek köftesi,yaprak sarması,patates salatası olmadan gün olmaz

sanırım gönüller gün ikramlıklarında birleşecek gibi
oysa ben kesin kış sebzelerini seçerler diye düşünmüştüm...
eh işte kadın değilmiyiz, aklımız fikrimiz hamur işinde kısırda

Sana da geçmiş olsun canım.Mor amatist taşı da işe yaramıyor haberin olsun.

Tek tariftense tatlı ,tuzlu olması daha iyi olur değil mi canımAslında kısır,mercimek köftesi,yaprak sarması,patates salatası olmadan gün olmaz

aynen öyle bence çok iyi düşündün bir tatlı bir tuzlu olması en güzeli
ama bu saydıkların çok fena çok bu kategori beni benden alır süper olcak kesin...
tatlılardanda bişiler de ben direk mutfağa ışınlanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…