- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Tatlııı
Canım bakın gazelde sende beni yanlış anlamayın lüften ama migren kafatası içinde oluşan etkileşimlerin sonucu bir ağrıdır...sinüzit gibi yüzeye yakın değildir ve dışarıdan müdahaleler etki etmez...ancak derinizi tahriş edersiniz ve o yanmanın etkisi ile acınız azalıyormuş gibi gelir...ama gerçekten dışarıdan müdahale azaltıyorsa ağrıyı migren olmama ihtimali çok büyüktür...mutlaka tekrar doktora gitmek lazım...
açıkçası doktor bana bişey demedi...sinüzit de demedi..ama migrenden şüpheleniyorum dedi...
ama migren tam teşhis edilemeyebilirmiş...
bazen bu gibi şeyler ferahlatıyor bazen işe yaramıyor..bende çözemedim kendimi...
Ben anlamam.Bizimki çok mu tombul tariflerdi.Tarif ikiye üçe çıkarsa katılanların gözü korkabilir.Ama siz bilirsiniz ben bu sefer yokum zaten.
eveetttt adra doğru söylüyor., bizimkiler tombulmuydu
benim arabaşımın hamuru da zayıftı, incecik hamur dökmüştüm size, nesini beğenmediniz...hıh
ama ben kış sebzeleride olur demiştim ki olsa süpper olur hatta benim sevgili kocam sebze düşmanı değişik tarifler görürsem belki yapar yediririm diye aklımdan geçmişti...son karar senin tatlım ikiside iyi fikir kış sebzeleri ve gün ikramlıkları ayırt edemiyorum ben...kış sebzeleri belki bir adım önde o da daha fazla faydalanabilirim tariflerden diye...
kış sebzeleri de çok hoş aslında...ben kararsız kaldım...
Sen varsan ben zaten hiç katılmam egunal.
adram egunal birinci oldu daha önce...unutma bunu
ikinci olursan birincisin demektir..