Yapmazsın bence artık kötü hatıraları varr
Yanii benim baya süre denemeye niyetim yok şahsen yanii. Derdimi debreştirmek istemem.
Peki hiç mi güzel tarafı olmadıKaç gündür burda güzel güzel tatlı tatlı sohbet ediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmazsın bence artık kötü hatıraları varr
Yanii benim baya süre denemeye niyetim yok şahsen yanii. Derdimi debreştirmek istemem.
Peki hiç mi güzel tarafı olmadıKaç gündür burda güzel güzel tatlı tatlı sohbet ediyoruz
Güzel başlamıştı aslında her şey ama kötü bitecek gibi
Kimse yok mu
Oldu tabii pekte güzel oldu mesela tanımadığım kişileri burada sohbet ederken tanıdım hatta toplanıp geyik topiği bile açabiliriz açıyım mı ha ne dersiniz Ben hiç yarışmayı düşünmedim bile herşey o kadar güzel geçti ki arada oylamaya baktım geçtim. Zaten oylamayla ilgili bile çok az konuşmuşumdur burada.
Yok canım neden öyle diyorsun ne güzel sohbet muhabbet ettik mesela sen beni, ben seni tanıyormuyduk hayor tanışmış olduk bu da bir macera işte. Ben napıyım kızım kaç saat uğraştım ilk defa yaptım filan ama kısmet dedim ya en baştan etli ekmekte zaten çok güzel gözüküyordu yanii bakanın yemek isteyeceği tarzdaydo hepsi öleydi ama hani bu herkesin sevdiği ve bildiği birşey ya ondan öyle oldu eh emekte var tabii şans işi bu işler canımm yoksa hepimiz çok iyiydik artık seni yazın bekleriz bir daha herhalde
Ben varımm ama gittin sanırımm :26: bende yatıcam zaten yarın evde çok işim var.
Hain menejer
Bütün yemekler harikaydı, cok kararsız kaldım ama bir pidetör olduğum icin yanlı davrandım ve oyum pideye gitti. Bir kutu kıymalı pideyle kapıma gelenle evlenirim bile
Sana da hayırlı günler Gazel'ciğim.hayırlı günler kızlar...
kimse yokmu?:26:
Sana da hayırlı günler Gazel'ciğim.
Ben varım.
dün geceden beri migrenim tuttu adram, kafamı duvara vuracak kıvamdayım...kaç tane ağrı kesici aldım işe yaramıyor...
migren için bi bilgisi olan varmı
Geçmiş olsun canım.O dert bizde de var.Ablamın hiç geçmeyen bir başağrısı var.Ne yaptıysa çare bulamadı.Ben arada başına nane yağıyla masaj yapardım iyi geldi derdi biraz.Bildiğin kafa masajı.Saçını falan çekiştiriyordum.Parmak uçlarımla hızlı hızlı ovuyordum başını.Evde biri varsa yaptırıver nane yağı olmasa da.
Tühh o da mı işe yaramıyor.Çok beter bir dert.Ablam hacamat bile yaptırdı düşün çaresizlikten.Saçlarının bir bölümünü kazıttı bunun için.Vücudu jilet izleriyle doluydu.Sülükler yapıştırdılar orasına burasına.Ama yok olmayınca olmuyor işte.Allah dermansız dert vermesin derler de ondan bu hastalık.Karabaş otunun çayını da demleyip içti bir ara.Dene istersen.nane yağı yok da alırım canım..keşke işe yarasın da arar bulurum..okaliptus yağı iyi gelir dediler..hani vics'ler varya bilirsin..ondan sürdüm, eşim aynen saçlarımı asılıyor, sert sert masaj yapıyor ama işe yaramıyor...
artık narin masaj bile işe yaramaz bende, sert masaj lazım...en son sızlana sızlana uyuyup kalmışım, sabah kalktığımda hala ağrıyordu...
bu migren beni öldürecek...
Açsana devajum topik Zaten sohbet edecek topik yok, girip çıkıyorum
Ahahaha ne yapayım ben dejavunun yemeğini beğendim, torpil yok bende, bir dahaki sefere zeytinyağlı veya balık yap çetemi toplayıp tüm oyları sana yağdırayım patronum
hayırlı günler kızlar...
kimse yokmu?:26:
dün geceden beri migrenim tuttu adram, kafamı duvara vuracak kıvamdayım...kaç tane ağrı kesici aldım işe yaramıyor...
migren için bi bilgisi olan varmı
Tühh o da mı işe yaramıyor.Çok beter bir dert.Ablam hacamat bile yaptırdı düşün çaresizlikten.Saçlarının bir bölümünü kazıttı bunun için.Vücudu jilet izleriyle doluydu.Sülükler yapıştırdılar orasına burasına.Ama yok olmayınca olmuyor işte.Allah dermansız dert vermesin derler de ondan bu hastalık.Karabaş otunun çayını da demleyip içti bir ara.Dene istersen.
Canım benim geleceksiniz açayım hatunlar geyik topiği açsam buradaki ahali orada sohbet etsek ne dersiniz. Kardelen kızmasın ama sonra bana orada da yazarız yanii canımm valla eski dostlar topiği geçen sene ok güzeldi de bu sene herkes bir yere dağıldı Rabiş çalışıyor, Kardelenin göz sorunları oldu falan pek giremiyor oysa ne güzeldi sohbetlerimiz oradaki herkesi çok özledim toplaşmak isterimm orada kimse yokken bende sohbet ederiz ben tüm gün müsaitim iş yerinde
Canımm çok teşekkür ederim. Ben balık yaptım bir kere tamam mı kışın deniz ürünler kategorisinde zeytinyağlı ktegorisi de geçti. Ama tekrar başa dönersek yine yaparız
Ben varımm ama temizlik işim var malum haftasonu.
Ahh canım geçmiş olsun bende migren var mı yok mu bilmiyorum ama arada bir tutuyor gözlerim kulaklarıma kadar nane yağı işe yarıyor bir de sert masaj hani bir de annelerimiz bağlarlardı alınlarından sıkıca tülbentle bak o da işe yarıyor ama en önemlisi sakin sessiz karanlık bir oda. Bana apranax iyi geliyor onu içiyorum eşim masaj yapıyor tülbent bağlıyorum bazen odaya çekiliyorum böyle önce uyuşa uyuşa geçiyor.
gazeeellllll birinciliğe doğru emin adımlarla ilerliyorsun tü tü tüüüüü maşallahhhh
sonraki kategori hakkında ne düşünüyorsun
bu kategori için erkenden başlamıştın yöresel yemekler olsun diye şimdi ben soruyorum erkenden ne olsun
egunalim çok sağol çok teşekkür ederim...
bişeyler düşündüm, dört beş tane kategori buldum...sizde çok beğeneceksiniz eminim....
ama nevreste ne der bilemiyorum.. sağolsun o çok anlayışlı, beni de kırmadı geçen sefer ama inşallah benim bulduklarımı beğenir...
süpriz olsun, az daha bekleyin
ayyy hemde 4-5 tane buldun demek merakımdan çatlayım o zaman
yarın sondu dimi oylama için yarına kadar sabredeyim bari...
nevreste değil birinci olan belirliyor nevrestede sağolsun fikirleri ile yönlendiriyor ve daha güzel oluyor mesela yöresel yemekler gibi...
şimdi merakla yeni kategoriyi bekliyorum daha fazla katılım olsun diye daha çok duyurmak lazım yarışmayı farklı kişilerde olmalı belli arkadaşların arasında geçiyor yarışma...bu kategoriyi belirle duyuralım heryere yarışma var diye