evim aktara döndü zaten adram, karabaşı da alıp deneyeyim teşekkür ederim...
hacamatı eşim çok dedi yaptıralım diye ben korktum vazgeçtim...meğer o da işe yaramıyormuş bak...:26:
ah ne tülbentler ne karanlık odalar....bi bilsen canım yaa....
dolorex ağrı kesici içyorum, o da resmen morfin etkisi yapıyor...ağrı geçiyor ama ertesi gün sersemlikten yatıyorum kafa kalkmıyor...
nane yağını bi deneyeyim bakayım..adra da söyledi,..
çok teşekkür ederim canlarım
rabbim kimseye vermesin..çok meret bişey...
egunalim çok sağol çok teşekkür ederim...
bişeyler düşündüm, dört beş tane kategori buldum...sizde çok beğeneceksiniz eminim....
ama nevreste ne der bilemiyorum..sağolsun o çok anlayışlı, beni de kırmadı geçen sefer ama inşallah benim bulduklarımı beğenir...
süpriz olsun, az daha bekleyin
ben 4-5 kategori buldum, hatta önceki yarışmaları tek tek inceledim...çünkü herşey yapılmış...
ama epey düşündüm güzel şeyler buldum gibi...
sizlerin beğeneceğine de eminim..yani birini beğenmezseniz diğeri mutlaka hoşunuza gider..
bende heyecanlandım bakalım hangisi olur...ama kafamda biri var ki sorma gitsin
ayy dur az daha meraklandırayım....
ayyy hemde 4-5 tane buldun demek merakımdan çatlayım o zaman
yarın sondu dimi oylama için yarına kadar sabredeyim bari...
nevreste değil birinci olan belirliyor nevrestede sağolsun fikirleri ile yönlendiriyor ve daha güzel oluyor mesela yöresel yemekler gibi...
şimdi merakla yeni kategoriyi bekliyorum daha fazla katılım olsun diye daha çok duyurmak lazım yarışmayı farklı kişilerde olmalı belli arkadaşların arasında geçiyor yarışma...bu kategoriyi belirle duyuralım heryere yarışma var diye
ben 4-5 kategori buldum, hatta önceki yarışmaları tek tek inceledim...çünkü herşey yapılmış...
ama epey düşündüm güzel şeyler buldum gibi...
sizlerin beğeneceğine de eminim..yani birini beğenmezseniz diğeri mutlaka hoşunuza gider..
bende heyecanlandım bakalım hangisi olur...ama kafamda biri var ki sorma gitsin
ayy dur az daha meraklandırayım....
Canım ben ve Efser bir çok bölüme link ekliyoruz..Ama birkaç yarıştır oylamadan dolayı bir geri çekilme olduğunu düşünüyorum
Yani sitede yarışmadan habersiz birilerinin fazla olduğunu sanmıyorum
Kulağıma fısılda Gazel'cim
heh bu daha güzel oldu çatlamam an meselesi kınıyorum seni ip ucu ver bari
oylama sistemi hakkında yapılabilecek birşeyler olsa keşke...
1 den 10 a kadar puan verme gibi fikirler atılmıştı ortaya uygulaması mümkün değilmi acaba:26:
duyuru konusunda da ben kendi aktif bölümüm adına konuşayım bi duyuru görmedim belkide yayınlayanlar olmuştur ama ben göremedim bir kaç kez ben duyursam dedim sonra yarışmaya katılıyorum farklı anlaşılır diye vazgeçtim...
mesela en ler yarışmasına dair duyuruda görmedim yanılıyor olabilirim tabii sayfa sayfa bakmadım ama yok bence ve ben adaylar belirlenmeden önce bir kaç yere duyurdum en ler yarışması var adaylarınızı bildirin dedim adaylar açıklandı bu kez oylamalar başladı diyemiyorum aday olduğum kategoriler var...demem o ki bizim bölüme biri el atsın duyuru bağlamında
Ahahaha ne yapayım ben dejavunun yemeğini beğendim, torpil yok bende, bir dahaki sefere zeytinyağlı veya balık yap çetemi toplayıp tüm oyları sana yağdırayım patronum
dün geceden beri migrenim tuttu adram, kafamı duvara vuracak kıvamdayım...kaç tane ağrı kesici aldım işe yaramıyor...
migren için bi bilgisi olan varmı
nane yağı yok da alırım canım..keşke işe yarasın da arar bulurum..okaliptus yağı iyi gelir dediler..hani vics'ler varya bilirsin..ondan sürdüm, eşim aynen saçlarımı asılıyor, sert sert masaj yapıyor ama işe yaramıyor...
artık narin masaj bile işe yaramaz bende, sert masaj lazım...en son sızlana sızlana uyuyup kalmışım, sabah kalktığımda hala ağrıyordu...
bu migren beni öldürecek...
Canım ben ve Efser bir çok bölüme link ekliyoruz..Ama birkaç yarıştır oylamadan dolayı bir geri çekilme olduğunu düşünüyorum
Yani sitede yarışmadan habersiz birilerinin fazla olduğunu sanmıyorum
heh bu daha güzel oldu çatlamam an meselesi kınıyorum seni ip ucu ver bari
oylama sistemi hakkında yapılabilecek birşeyler olsa keşke...
1 den 10 a kadar puan verme gibi fikirler atılmıştı ortaya uygulaması mümkün değilmi acaba:26:
duyuru konusunda da ben kendi aktif bölümüm adına konuşayım bi duyuru görmedim belkide yayınlayanlar olmuştur ama ben göremedim bir kaç kez ben duyursam dedim sonra yarışmaya katılıyorum farklı anlaşılır diye vazgeçtim...
mesela en ler yarışmasına dair duyuruda görmedim yanılıyor olabilirim tabii sayfa sayfa bakmadım ama yok bence ve ben adaylar belirlenmeden önce bir kaç yere duyurdum en ler yarışması var adaylarınızı bildirin dedim adaylar açıklandı bu kez oylamalar başladı diyemiyorum aday olduğum kategoriler var...demem o ki bizim bölüme biri el atsın duyuru bağlamında
Hepsi güzel olur canım sen bilirsintamam canım seni kırarmıyım hiç
epey düşündüm, eski yarışmaları inceledim tek tek....maşallah herşey yapılmış pek bişey kalmamış gibi
ama ben buldum..bakalım beğenecekmisiniz....hepsini yazayım bulduklarımın, beraber istişare edelim..çünkü bencillik etmek istemiyorum...sonuçta herkes gönlündekini söylerse içim rahat eder...
işte kategoriler...
1-PİLAVLAR...
2-TAVUK YEMEKLERİ...(et ve balık yapılmış, tavuk yapılmamış)
3-KIŞ SEBZESİ YEMEKLERİ...( ıspanak, enginar, kereviz, pırasa, lahana, karnıbahar, brokoli derken epey çeşit olacak..)
4-GÜN İKRAMLARI..(bu kategori de çok eğelneceli olacaktır muhtemelen, malum kadınız günleri de pek severiz )
5-KAHVALTILIK TARİFLER...(pizzalar, omletler vs. derken, çok çeşit çıkacaktır eminim..)
6-KEKLER ... (pastalar börekler tatlılar yapıldı ama kekler yapılmamış hiç)
7-KURABİYE VE POĞAÇALAR..( gün ikramlarıyla aynı gibi, ama gün ikramları daha geniş..çünkü kısır vs var içeriğinde)
8-BAKLAGİLLER...
evet kızlar, ben bunları buldum seçtim...
içimden geçen bir tanesini söyleyim.. gün ikramları...
çok geniş bir yelpaze gün ikramları...
ama dediğim gibi birlikte istişare edelim.....herkesin gönlü olsun...
beğendiniz mi???
tamam canım seni kırarmıyım hiç
epey düşündüm, eski yarışmaları inceledim tek tek....maşallah herşey yapılmış pek bişey kalmamış gibi
ama ben buldum..bakalım beğenecekmisiniz....hepsini yazayım bulduklarımın, beraber istişare edelim..çünkü bencillik etmek istemiyorum...sonuçta herkes gönlündekini söylerse içim rahat eder...
işte kategoriler...
1-PİLAVLAR...
3-KIŞ SEBZESİ YEMEKLERİ...( ıspanak, enginar, kereviz, pırasa, lahana, karnıbahar, brokoli derken epey çeşit olacak..)
4-GÜN İKRAMLARI..(bu kategori de çok eğelneceli olacaktır muhtemelen, malum kadınız günleri de pek severiz )
5-KAHVALTILIK TARİFLER...(pizzalar, omletler vs. derken, çok çeşit çıkacaktır eminim..)
7-KURABİYE VE POĞAÇALAR..( gün ikramlarıyla aynı gibi, ama gün ikramları daha geniş..çünkü kısır vs var içeriğinde)
8-BAKLAGİLLER...
beğendiniz mi???
Sizin bölümde yarışmayı biliyorlar :26:Katılım ve oylamaya destek bayağı oluyor
Canım enler konusunda duyuru:44:Ben hiç yapmadım çünkü adayımZaten enleri takip edenler oylarını kullanıyorlar diye düşünüyorum
Hepsi güzel olur canım sen bilirsin
pilavlar ve tavuk yemekleri gündeme gelmişti pilavlar tek başına yetersiz olur dendi diye hatırlıyorum ortak fikir olaraktan...
ben kış sebzeleri yemekleri,gün ikramlıkları,kekler,kurabiye ve poğaçalara oyumu kullanmak istiyorum[/QU
pilavlar belki, ama tavuk da çok çeşit var yaa...:44::44:
bakalım yorumlar gelsin..olmazsa eleriz
gün ikramları bana da çok cazip geliyor...
bizim bölümde yemek yarışmasını mesela ben katılıyorsam şöyle biliyorlar hangi tarifle katılayım diye fikir alıyorum herşeyden muhabbet ediyoruz çünkü onuda konuşuyoruz bir süre o sebeple kendi topiğimdekiler bilgi sahibi oluyorlar bir sürü topik var bilgisi olmayan...o sebeple şeyettim bengenel olarak yarışmadan herkesin haberi vardır kk da ama yarışmaya katılımın başladığının duyurulması lazım diye düşünüyorum...neyse ben katılım süreci başlayınca duyururum
tamam canım seni kırarmıyım hiç
işte kategoriler...
1-PİLAVLAR...
8-BAKLAGİLLER...
beğendiniz mi???
beğendiğine sevindim canım...bakalım yorumlar gelsin..duruma göre seçeyim..
pilavlar ve tavuk yemekleri gündeme gelmişti pilavlar tek başına yetersiz olur dendi diye hatırlıyorum ortak fikir olaraktan...
ben kış sebzeleri yemekleri,gün ikramlıkları,kekler,kurabiye ve poğaçalara oyumu kullanmak istiyorum
Daha da bu yarışmaya katılmayacağımı düşündüğümden oy verecek kitleden biri olarak diğerlerini bilmem ama kurabiyeler ve poğaçaları ayrı yarıştırın derim....Tatlı görünce tuzlunun yüzüne bakmayan da var çünkü....Tuzlu görünce tatlıya yüz çeviren de...ayrı ayrı olursa daha adaletli olur bence...
Gün ikramları güzel olur ama onu şöyle yapsak2 tarif olsa 1 tatlı 1 tuzlu olmaz mı
Bir sonraki kategoriye başladığımızda ben gelip sizin bölümlere duyuru yaparım
olabilir tabi canım, neden olmasın... şimdi gün falan deyince canım kısırlar mercimekli köfteler, çekti
bir tatlı bir tuzlu çok mantıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?