- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
AmnnnnAaabbbooowwww senden tepsi kebabı yapacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmnnnnAaabbbooowwww senden tepsi kebabı yapacak
Demin ona anlatırken dedim ki mesela Nevoş haftaya meze diyebilir, senin de hemen güzel bir meze kapman gerekiyor. Işık hızıylaMeze ve salata türü olabilirPratik tarifler kategoriBen pratik deyince aklıma kolay şeyler geliyor.Ondan meze ve salata türü istemeyi düşünüyorum
Cukkk oturmuşDemin ona anlatırken dedim ki mesela Nevoş haftaya meze diyebilir, senin de hemen güzel bir meze kapman gerekiyor. Işık hızıyla
AkışkanBol peynirlii
Olsa da yesekAkışkan
Ben de beceriksizim işte ne güzel yalnız değilsin.Beceriksizim ben
Aynen yaAman bizde hep bir şey istiyoruzOlsa da yesek
KandırıkçıBen de beceriksizim işte ne güzel yalnız değilsin.
Hiç fena olmazdı ama şimdiAynen yaAman bizde hep bir şey istiyoruz
Tartı el sallıyorHiç fena olmazdı ama şimdi
Nevoş ben poğaçayı bile tam güzel yapamam. Farkındaysan poğaça ve kek tarifleri yarışmasında biberli ekmek yapmıştım. Siz burada baklava börek açıyorsunuz. Ben hazır yufkayla yaparsam şükür.Kandırıkçı
Amaan,bizde tiroid var,napsak yarıyorTartı el sallıyor
Yoo, çıkmıyor. Ben mesela, baya beceriksizim.Òyle diyenler hep farklı çıkıyor
Çitti olamazsın.Ben de beceriksizim işte ne güzel yalnız değilsin.
Duyan da beceriksiz sanacak hemsomNevoş ben poğaçayı bile tam güzel yapamam. Farkındaysan poğaça ve kek tarifleri yarışmasında biberli ekmek yapmıştım. Siz burada baklava börek açıyorsunuz. Ben hazır yufkayla yaparsam şükür.
Keşke bir görsekYoo, çıkmıyor. Ben mesela, baya beceriksizim.
Çitti olamazsın.
Kocama yaptırırımKeşke bir görsek
Poğaçada bende iddialı değilim onun yerine börek açarım daha iyiNevoş ben poğaçayı bile tam güzel yapamam. Farkındaysan poğaça ve kek tarifleri yarışmasında biberli ekmek yapmıştım. Siz burada baklava börek açıyorsunuz. Ben hazır yufkayla yaparsam şükür.
Olur ,imece usulüKocama yaptırırım
Tişikkirlir Niviş.Poğaçada bende iddialı değilim onun yerine börek açarım daha iyi
Herkes her şeyi bilmek zorunda değil.Ama yaptığın şeyleri çok iyi yapıyorsun
Hep ondanAmaan,bizde tiroid var,napsak yarıyor