- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.470
- 43
Krema yerineLabneli mantar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krema yerineLabneli mantar
Hiç yaniKrema yerine
Kaçtı aşkoHiç yani
Eşim yapacak amaTamam mantar olur
KaçmazzzzKaçtı aşko
OlsunEşim yapacak ama
Login • Instagram durum tam olarak böyle gelişti baktım saat beş olmuş yarım saatte turbo takıp bitirdim işleri aşkoOnun her hali matmazel
O çocuğa baksın sen yapEşim yapacak ama
Ahahahah asko yaaLogin • Instagram durum tam olarak böyle gelişti baktım saat beş olmuş yarım saatte turbo takıp bitirdim işleri aşko
Login • Instagram durum tam olarak böyle gelişti baktım saat beş olmuş yarım saatte turbo takıp bitirdim işleri aşko
Halimi resimleri isterdim ama ifşa olmayım şimdiKaçtı aşko
Hemen bir Labneli yemek yap,dertler bitsinHalimi resimleri isterdim ama ifşa olmayım şimdi
Büyük çadırı ters çevirmiş içine girmiş anne hadi gel hem beni kurtar hem yemek ye diyor küçük kucağımda agliyor. Komşunun kzii anahtarı istiyor ...
7 de kalktım ve neler yaptığımı yazsamYa inan en güzel dönemindesin kıymetini bilHalimi resimleri isterdim ama ifşa olmayım şimdi
Büyük çadırı ters çevirmiş içine girmiş anne hadi gel hem beni kurtar hem yemek ye diyor küçük kucağımda agliyor. Komşunun kzii anahtarı istiyor ...
Bu hafta bir nevi kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz yani. Jenna16 Hemşom sen de bir el atEvet söylediler
Birde düşünsene bu hafta 10-11 kişi katılacak 4 ya da 5 tanedi fasulye
BırakmıacamE bırak kızım sen de Sayko musun ?
Cidden bu fırsat kaçmazŞimdi 3 tarif var 2 si fasulyeBu hafta bir nevi kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz yani. Jenna16 Hemşom sen de bir el at
Puuu yazıklaaağr olsun nerde bu KK hanımları Ben birini dahil etmeye çalışıyorum da iki bebeyle dahil olamıyor.Cidden bu fırsat kaçmazŞimdi 3 tarif var 2 si fasulye
Tüm etiketler yolunuza feda hemsomBu hafta bir nevi kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz yani. Jenna16 Hemşom sen de bir el at
MssPinkiePuuu yazıklaaağr olsun nerde bu KK hanımları Ben birini dahil etmeye çalışıyorum da iki bebeyle dahil olamıyor.
Yoook biz yemek isterük.Tüm etiketler yolunuza feda hemsom