- 24 Eylül 2018
- 96.847
- 291.854
Daha çok cagiracaksin gibi geliyorBırakmıacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok cagiracaksin gibi geliyorBırakmıacam
Emekli oldum benYoook biz yemek isterük.
Evet. Garibime haftaya ne yapılacak şimdiden söyle bari Nevoş. Psikolojik olarak kendini hazırlasın.MssPinkie
Evet. Garibime haftaya ne yapılacak şimdiden söyle bari Nevoş. Psikolojik olarak kendini hazırlasın.
Evet bir ara Merve yapmıştı sanki. Calci’yi hiç görmedim.
Herkesin bebesi varAma cidden kaçırılmaz fırsatPuuu yazıklaaağr olsun nerde bu KK hanımları Ben birini dahil etmeye çalışıyorum da iki bebeyle dahil olamıyor.
Ya bebesi olanlara söyle o zaman bize söylemeHerkesin bebesi varAma cidden kaçırılmaz fırsat
Meze ve salata türü olabilirPratik tarifler kategoriBen pratik deyince aklıma kolay şeyler geliyor.Ondan meze ve salata türü istemeyi düşünüyorumEvet. Garibime haftaya ne yapılacak şimdiden söyle bari Nevoş. Psikolojik olarak kendini hazırlasın.
Aklına bakmıom onunDaha çok cagiracaksin gibi geliyor
Calci'de 1 sefer katıldıEvet bir ara Merve yapmıştı sanki. Calci’yi hiç görmedim.
Aaabbbooowwww senden tepsi kebabı yapacakAklına bakmıom onun
Beselye tanesi kdar
Beceriksizim benO katılıyorsa Katip de gelsin. Bakalım yorumları kadar yemekleri de beğenilecek mi Katibin Ruhu
Gelsin tabiiiiiO katılıyorsa Katip de gelsin. Bakalım yorumları kadar yemekleri de beğenilecek mi Katibin Ruhu
Yanına künefeAaabbbooowwww senden tepsi kebabı yapacak
Òyle diyenler hep farklı çıkıyorBeceriksizim ben
Görmeden inanmamBeceriksizim ben
Bol peynirliiYanına künefe