Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Sen yinede temkinli ol. Benim 30. Haftada olmuştu. Erken doğacak diye aklım çıkmıştı. 1 gece hastanede yatırmışlardı.

Sende dikkat et ki hastanede yatış falan olmasın. Küçük bebekle zor olur
Zaten doktor bana 4 gün yatış vermişti kuzum,ama malum kızım küçük olduğu için yatamam dedim doktora.bende korkuyorum,birazcık fazla ayakta dursam hemen bi sancı gidiyo.hayırlısıyla kazasız belasız bi doğuraydım

Zaten doktor bana 4 gün yatış vermişti kuzum,ama malum kızım küçük olduğu için yatamam dedim doktora.bende korkuyorum,birazcık fazla ayakta dursam hemen bi sancı gidiyo.hayırlısıyla kazasız belasız bi doğuraydım
Allah yardımcınız olsun. Günler çabucak geçsin, saglıkla kucağına al inşallah

H E H E
Nasılsın canım
Meryem duru nasıl?
Kaç günlük oldunuz. Yerim ben onun ayaklarını. Çok şeker kedili pijaması, aman amaaan:anne::KK36::KK36:
20 günlük oldum kuzum . Bugün gazdan hiç uyuyamadı 🥺 hep kıvrandı yavrum . Şimdi koynumda uyuyor koyuncan uyanır diye öylece beklıyorum 🥺

sen nasılsın ?
bebiş , oğlun nasıl ?

20 günlük oldum kuzum . Bugün gazdan hiç uyuyamadı 🥺 hep kıvrandı yavrum . Şimdi koynumda uyuyor koyuncan uyanır diye öylece beklıyorum 🥺

sen nasılsın ?
bebiş , oğlun nasıl ?

MaşAllah rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşAllah :KK37:
Ayaktan çok soğuk alıyormuş sanırım bebekler o da gaz yapabilir

sen nasılsın ?
bebiş , oğlun nasıl ?
Yaaa ne tatlidir simdi o ne güzel kokuyodurrr ohhh ozledimmmmm o kokuyu 2.mi yapsam ne😁

Gaz sancilarida 3 aya kadar devam eder cnm ben zinco kullanmisdim o rahatlatmisti biraz

X