- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Hep güzel haberlerle gel inşaallahAmin sağolasın lokumum annem herşeyim muah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep güzel haberlerle gel inşaallahAmin sağolasın lokumum annem herşeyim muah
İyiyim şükür ablacım sancım var sadeceİyiyim canım sen nasılsın
Geçmiş olsun canımİyiyim şükür ablacım sancım var sadece
Zaten doktor bana 4 gün yatış vermişti kuzum,ama malum kızım küçük olduğu için yatamam dedim doktora.bende korkuyorum,birazcık fazla ayakta dursam hemen bi sancı gidiyo.hayırlısıyla kazasız belasız bi doğuraydımSen yinede temkinli ol. Benim 30. Haftada olmuştu. Erken doğacak diye aklım çıkmıştı. 1 gece hastanede yatırmışlardı.
Sende dikkat et ki hastanede yatış falan olmasın. Küçük bebekle zor olur
Allah yardımcınız olsun. Günler çabucak geçsin, saglıkla kucağına al inşallahZaten doktor bana 4 gün yatış vermişti kuzum,ama malum kızım küçük olduğu için yatamam dedim doktora.bende korkuyorum,birazcık fazla ayakta dursam hemen bi sancı gidiyo.hayırlısıyla kazasız belasız bi doğuraydım
Çok geçmiş olsun canımKaza yaptım canım :/
Allah razı olsun canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım
Allah beterinden korusun...
Çoluğuna çocuğuna ailene bağışlasın seni...
Sağol canımın içi amiinn inşallah muahh yerimAllah yardımcınız olsun. Günler çabucak geçsin, saglıkla kucağına al inşallah
Sağol ablacımGeçmiş olsun canım
İyiyim orti sen nasılsın
Yok almadım henüz orti
Alışırsın , benim bünyeyi alıştırdılarCok guzel tarifler geldi bugun:) bende yarin yapicam bir aksilik cikmazsa insallah bu sefer guzel bir sonuc alrim hayatimin hcbir doneminde hicbir yerde sonuncu olmaya alisik degilim
20 günlük oldum kuzum . Bugün gazdan hiç uyuyamadı hep kıvrandı yavrum . Şimdi koynumda uyuyor koyuncan uyanır diye öylece beklıyorumH E
Nasılsın canım
Meryem duru nasıl?
Kaç günlük oldunuz. Yerim ben onun ayaklarını. Çok şeker kedili pijaması, aman amaaan
Sağol canım çok teşekkür ederim çok şükğr doğum yaptım 20 günlük oldukO da soğuk yaoti demi geçen topigine baktım son msji varsa doğum yaptım diye etiketleyip hayirlayayim diye göremedim H E saglikcakla büyüt inşallah
20 günlük oldum kuzum . Bugün gazdan hiç uyuyamadı hep kıvrandı yavrum . Şimdi koynumda uyuyor koyuncan uyanır diye öylece beklıyorum
sen nasılsın ?
bebiş , oğlun nasıl ?
Yaaa ne tatlidir simdi o ne güzel kokuyodurrr ohhh ozledimmmmm o kokuyu 2.mi yapsam ne20 günlük oldum kuzum . Bugün gazdan hiç uyuyamadı hep kıvrandı yavrum . Şimdi koynumda uyuyor koyuncan uyanır diye öylece beklıyorum
sen nasılsın ?
bebiş , oğlun nasıl ?