Mesajlardan buldumKörolmayasıca nerelere baktın nerden kopya Çektin peri kimki zati hatırlama unut
Hatırladım da yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajlardan buldumKörolmayasıca nerelere baktın nerden kopya Çektin peri kimki zati hatırlama unut
Allah iyilik versin canım. Aman dikkat et. Bizde eşimin ilk araba sürmeyi ögrendiği zaman kaza yaşamıştık. Önde oturuyordum. Baya şiddetliydi. Allah tekrar yaşatmasınDetay vermek istemiyorum üzgünüm
İyiyim çok şükür sağol:)
Bende başlasam keşke ama bir sıra gelmedi:)
Benim suçum yok canım karakola bile gittim bugünAllah iyilik versin canım. Aman dikkat et. Bizde eşimin ilk araba sürmeyi ögrendiği zaman kaza yaşamıştık. Önde oturuyordum. Baya şiddetliydi. Allah tekrar yaşatmasın
Yok bayağıdır aynı duruyor:)Erteleyince de gram gram artıyor zalım
Karşı araç mı çarptı. Tutanak mı tuttular.Benim suçum yok canım karakola bile gittim bugün
Erkek çocukta kanama mutlaka oluyor canım çok takma:)Sen dikkatli ol sadece:)Vay be üşenmemişler tarifleri dizmişler vicdansızlar benimde ağzımın suyu aksın anca
ben hala karar veremedim tarife,aslında aldım bi tarif ama emin değilim onu mu yapsam başka bişey Mi yapsam inşallah yapabilirim kanamam var yine,düzelirsem inşallah
Yok değilKarşı araç mı çarptı. Tutanak mı tuttular.
Sen yorma kendini canım. Şu ayları hayırlısı ile atlat. Çok geçmiş olsunVay be üşenmemişler tarifleri dizmişler vicdansızlar benimde ağzımın suyu aksın anca
ben hala karar veremedim tarife,aslında aldım bi tarif ama emin değilim onu mu yapsam başka bişey Mi yapsam inşallah yapabilirim kanamam var yine,düzelirsem inşallah
Aradınmı okadar mesajımı al yanaklım çiğköfte dudaklımMesajlardan buldum
Hatırladım da yazdım
Evet erkek çocuğu olan herkes böyle diyor çevremde nevoşum,kız çocukları daha sağlam tutunuyor galiba Rahime,bu oğlanlar çok nazlı küçük çocukla dikkat edebildiğim kadar ediyorum çiçeğem hayırlısı inşallah sağlıklı bi şekilde doğar.17 haftalık olduk çok şükürErkek çocukta kanama mutlaka oluyor canım çok takma:)Sen dikkatli ol sadece:)
Sağolasın kuzum benim.17 haftalık olduk düşük tehlikesi geçmiş midir senceSen yorma kendini canım. Şu ayları hayırlısı ile atlat. Çok geçmiş olsun
Aaa ablacım cok geçmiş olsunKaza yaptım canım :/
Sağlıkla kucağına al inşaallah canımEvet erkek çocuğu olan herkes böyle diyor çevremde nevoşum,kız çocukları daha sağlam tutunuyor galiba Rahime,bu oğlanlar çok nazlı küçük çocukla dikkat edebildiğim kadar ediyorum çiçeğem hayırlısı inşallah sağlıklı bi şekilde doğar.17 haftalık olduk çok şükür
Sağol canımAaa ablacım cok geçmiş olsun
NasılsınSağol canım
Sen yinede temkinli ol. Benim 30. Haftada olmuştu. Erken doğacak diye aklım çıkmıştı. 1 gece hastanede yatırmışlardı.Sağolasın kuzum benim.17 haftalık olduk düşük tehlikesi geçmiş midir sence
Amin sağolasın lokumum annem herşeyim muahSağlıkla kucağına al inşaallah canım
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın