Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Vay be üşenmemişler tarifleri dizmişler vicdansızlar benimde ağzımın suyu aksın anca 🤤😑

ben hala karar veremedim tarife,aslında aldım bi tarif ama emin değilim onu mu yapsam başka bişey Mi yapsam 🤔😁 inşallah yapabilirim kanamam var yine,düzelirsem inşallah 😍

Vay be üşenmemişler tarifleri dizmişler vicdansızlar benimde ağzımın suyu aksın anca 🤤😑

ben hala karar veremedim tarife,aslında aldım bi tarif ama emin değilim onu mu yapsam başka bişey Mi yapsam 🤔😁 inşallah yapabilirim kanamam var yine,düzelirsem inşallah 😍
Erkek çocukta kanama mutlaka oluyor canım çok takma:)Sen dikkatli ol sadece:)

Sen yorma kendini canım. Şu ayları hayırlısı ile atlat. Çok geçmiş olsun

Erkek çocukta kanama mutlaka oluyor canım çok takma:)Sen dikkatli ol sadece:)
Evet erkek çocuğu olan herkes böyle diyor çevremde nevoşum,kız çocukları daha sağlam tutunuyor galiba Rahime,bu oğlanlar çok nazlı 😁😁 küçük çocukla dikkat edebildiğim kadar ediyorum çiçeğem hayırlısı inşallah sağlıklı bi şekilde doğar.17 haftalık olduk çok şükür

Evet erkek çocuğu olan herkes böyle diyor çevremde nevoşum,kız çocukları daha sağlam tutunuyor galiba Rahime,bu oğlanlar çok nazlı 😁😁 küçük çocukla dikkat edebildiğim kadar ediyorum çiçeğem hayırlısı inşallah sağlıklı bi şekilde doğar.17 haftalık olduk çok şükür
Sağlıkla kucağına al inşaallah canım:KK60:

Sağolasın kuzum benim.17 haftalık olduk düşük tehlikesi geçmiş midir sence
Sen yinede temkinli ol. Benim 30. Haftada olmuştu. Erken doğacak diye aklım çıkmıştı. 1 gece hastanede yatırmışlardı.

Sende dikkat et ki hastanede yatış falan olmasın. Küçük bebekle zor olur

X