Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde seni özledikHoş buldum nevroşum
Çok özledim sizleri
Bizde seni özledik
Nasılsın:)
İyi diyelim iyi olsun canım bugün biraz sıkıntılı geçti:)Çok şükür iyiyim nevroş, sen nasılsın
Hayırdır, kötü birşey yoktur inşAllah?İyi diyelim iyi olsun canım bugün biraz sıkıntılı geçti:)
Kaza yaptım canım :/Hayırdır, kötü birşey yoktur inşAllah?
Geçmiş olsun, kötü birşey olmadı inşAllahKaza yaptım canım :/
Çok şükür bir sıkıntı yok. ama bayağı korktumGeçmiş olsun, kötü birşey olmadı inşAllah
Çok şükür bir sıkıntı yok. ama bayağı korktum
Amin canımÇok şükür, rabbim beterlerinden korusun
Evimdeyim simdi, az tontiş olma yolunda gidiyorum galiba, berbat bir hafta daha geçti. Ha bire hamur kızartması yiyip durdumAmin canım
Sen neler yapıyorsun:)
Aman canım dikkat et, zorla verdin yine almaEvimdeyim simdi, az tontiş olma yolunda gidiyorum galiba, berbat bir hafta daha geçti. Ha bire hamur kızartması yiyip durdum
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu? İyisin değil mi?Kaza yaptım canım :/
Evet, yarın yine başlıyorum diyet yapayım 1 aya yine toparlarımAman canım dikkat et, zorla verdin yine alma
Körolmayasıca nerelere baktın nerden kopya Çektin peri kimki zati hatırlama unutBlue_Peri kız senin nicki hatırlayıp yazacağım diye nerelere girip baktım
Detay vermek istemiyorum üzgünümGeçmiş olsun canım. Nasıl oldu? İyisin değil mi?
Bende başlasam keşke ama bir sıra gelmedi:)Evet, yarın yine başlıyorum diyet yapayım 1 aya yine toparlarım