Ben mumbar severim ama sık yemiyorum.Annem dışında kimsenin yaptyaptığını yemem.Ben baştan o sandım :))
Ben kokoreç yiyorum da böyle şeyleri pek sevmiyorum ya bir kere eşim kokoreç yapmak için
Bağırsağı temizledi hortumla yıkadı hatta bağırsağı iç dış etti yıkadı
Sonra kurbanı içeri taşırken bir baktık kedi ucundan tutmuş bağırsağı mahallede kactikca uzatmış
O gün bugündür uğraşmıyor atıyor
Ben eve gidip dolma yapacağım.Annemi sağlık ocağına getirdim.Önce çocukları bıraktık:)Uykum kaçtı valla kalkıp kahvaltı mi hazirlasam aç da değilim
Bağırsak iyi temizlendikten sonra sıkıntı yok doldurması kolay olurBen mumbar severim ama sık yemiyorum.Annem dışında kimsenin yaptyaptığını yemem.
Tek yapmak isterim ama eşim sevmiyor.Denemeyi düşünüyorum.
Hala kendin mi götürüyorsun araba ile yakın değil mi okulBen eve gidip dolma yapacağım.Annemi sağlık ocağına getirdim.Önce çocukları bıraktık:)
Biz sadece çiğken dolduruyoruz.Bağırsak iyi temizlendikten sonra sıkıntı yok doldurması kolay olur
Peki hani kurutup satılıyor ya bağırsak bu dolma için mi yapılıyor o
Yoksa sadece çiğ Ken mi dolduruluyor
.benim eşim sakatat hastası
Ben burda görüyorum kuru dolma Lik satanlar da bağırsak da oluyor kuruBiz sadece çiğken dolduruyoruz.
Kızların uzak canım :)Hala kendin mi götürüyorsun araba ile yakın değil mi okul
Hiç bilmiyorum.Ben burda görüyorum kuru dolma Lik satanlar da bağırsak da oluyor kuru
Karşısı olması iyi olmis bu sene yağmur yaş olana kadar kendileri gidiyor benimkiller bir kaç hafta içinde başlarim ben götürmeye :))Kızların uzak canım :)
Okulun yeni bina evin karşısında ama taşınmadı.Taşınana kadar ben götüreceğim.
Kolay gelsin geçmiş olsunHadi kaçtım.
Evet gezmez olaydım kalbim şiştiHayırlı olsun
Demek ela lale el ele geziyorsunuz
Etli yemek yapıyorsun bize demek kiYemegi firina attim 2 saat kalmasi gerek firindasarjim ucu ucuna yetti
İddialı tarif bulup öreseldeki karizmayı düzeltsem mi diyeceğim de iddialı tarif kalmadı