Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Kanka seninki iyi gene benimkinin korkusundan ben kimseye numarami vermiyorum ogretmen disindagecen veli toplantisinda ogretmen grup acin watsapda dedi dedim hocam benimkini biliyosunuz bana soylemek istediginiz bi sey oldugunda kendiniz yazin lutfen dedim.ha tamam seni biliyoruz dedi kadin

Ne yapayim master chef izliyoruz haftanin dort gunu istanbulda hava muthis her gun disardayiz boyle iste sen ne yapiyorsun :)
Oh ne güzel uyandim uyanamadim cocuklarj gönderdim okula geri yattım şimdi esimin tatili baskayacak işten gelince..dışarı çıkacağım deyince uyuyyayim bari diyordun ama buraya geldim

Yok canım benimki söylenmez yine öyle mesela gruptan benim kendim eklediğim kişiler oluyor bazen ...

Arada benim tele bakar bu kim bu kim diye sorar

Burdan bir arkadaş var çarşaflı bu kim dedi liseden eski arkadaş dedim

Örnek al bak arkadaşını dedi ..nerde oturuyormuş diye falan sordu inanamadi

Grupta pek bişey sordurmiyir erkek cevap verince sinir oluyor

Allah tan senin gibi alimli güzel hatun değilim yoksa daha çok çekerdim ..güzellik başa bela

BirTutamMutluluk20

Karın dolması deniyor:)
Onu sevmem:)
Ben baştan o sandım :))

Ben kokoreç yiyorum da böyle şeyleri pek sevmiyorum ya bir kere eşim kokoreç yapmak için

Bağırsağı temizledi hortumla yıkadı hatta bağırsağı iç dış etti yıkadı

Sonra kurbanı içeri taşırken bir baktık kedi ucundan tutmuş bağırsağı mahallede kactikca uzatmış

O gün bugündür uğraşmıyor atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…