- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Abla ben okula gittigne şükrediyorum o kadar kaygısız umursuz sorumsuz ki ..çok övdüm ama durum bu yaniGitmezsen hiç haberin olmaz.
Şimdiden test çözmesine,kitap okumasına dikkat edeceksin yoksa lgs hayal:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla ben okula gittigne şükrediyorum o kadar kaygısız umursuz sorumsuz ki ..çok övdüm ama durum bu yaniGitmezsen hiç haberin olmaz.
Şimdiden test çözmesine,kitap okumasına dikkat edeceksin yoksa lgs hayal:)
Erkekler sonra açılıyor öyle söyleme:)Abla ben okula gittigne şükrediyorum o kadar kaygısız umursuz sorumsuz ki ..çok övdüm ama durum bu yani
Ya çocuk da kafa var şimdi başka tedavilerle uğraşıyoruz ya mesela zeka durumunu öğrenmek için bazen notlarını soruyorlarErkekler sonra açılıyor öyle söyleme:)
İki kuzenimin oğulları öyleydi.Lisede bir açıldılar.İkiside şimdi üniversiteli ve ciddi kariyer planları var:)
Açılır merak etme sen sadece elini çekme:)Ya çocuk da kafa var şimdi başka tedavilerle uğraşıyoruz ya mesela zeka durumunu öğrenmek için bazen notlarını soruyorlar
Hemen atliyorim yani notlarina bakmayın zeki ama aldırış etmiyor derslere diyorum cabalasa olacak yani
Ama yok uani inşallah sonradan açılır
Ne olacaksın diyenlere oto tamir diyor
İnşallah hepimiz inkilere zihin açıklığı versin Allah imAçılır merak etme sen sadece elini çekme:)
Hiç biri olmamışİnşallah hepimiz inkilere zihin açıklığı versin Allah im
@kukrim27 işleri bitmedi galiba gelemdi
@BirTutamMutluluk20 mutfağı dezenfekte ediyor sanırım
@Jenna16 sen ne yapıyorsun
@-cantanem- yorgunluğu attin dimi
@Kirmizi pabuc tarif nerde kaldı
@deynepnaz çay suyu koysana
@HanimKelesimiGetir nasılsın abla
@alimiyon neler yapıyorsun :))
@Blue_Perii tabak bakalım mi kaşı gözü oynayan smile
@Nana
Nanam nerde benim nerde
Ararım hey yerde
Ne yapıyor nasıl kim bilir .
Açtım kollarımı gel hele :))
Bebişi uyuttum, film izledik eşimle iyiyiz çok şükür. Siz nasılsınız?Merhaba canım nasılsınız
Benim yok, olmaz daRabbim sağlıklı evlat nasip etsin ama iki erkek olunca değişik olarak kız diyoruz:)
Dediğin gibi herkesin bir kızı olmalı benim iki tane çok şükür:)
Bakarsın olurBenim yok, olmaz da
Gerçi biz çocuk düşünüyoruz
Masterchef izliyordum. Bebeleri uyuttum. Şimdi kendimi uyutacağımİnşallah hepimiz inkilere zihin açıklığı versin Allah im
@kukrim27 işleri bitmedi galiba gelemdi
@BirTutamMutluluk20 mutfağı dezenfekte ediyor sanırım
@Jenna16 sen ne yapıyorsun
@-cantanem- yorgunluğu attin dimi
@Kirmizi pabuc tarif nerde kaldı
@deynepnaz çay suyu koysana
@HanimKelesimiGetir nasılsın abla
@alimiyon neler yapıyorsun :))
@Blue_Perii tabak bakalım mi kaşı gözü oynayan smile
@Nana
Nanam nerde benim nerde
Ararım her yerde
Ne yapıyor nasıl kim bilir .
Açtım kollarımı gel hele :))
Allah bilir :) rabbim olmayanlara versin inşallahBakarsın olur
Bizim evde ben hiç bişey izleyemiyorum TV de Müge anlı hariç o da çocuklar yok diye :/Masterchef izliyordum. Bebeleri uyuttum. Şimdi kendimi uyutacağım
Allah bilir :) rabbim olmayanlara versin inşallah
Canım hiç denk gelmiyoruzCanımm
GünaydınGünaydın
Öyle oldu canımCanım hiç denk gelmiyoruz
Bizimde bugün bitiyor çok bunaldık:)Öyle oldu canım
Oğlanın sınavlar bugün bitiyor hafta sonu benim var iki gün ondan sonra rahatım inşallah
Sen nasılsın