- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Koca tepsiyimiiiiii
vız gelir bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koca tepsiyimiiiiii
Heç bilemmi bırakmadıııın içindeki harcını bilemdemivız gelir bana
Kuru dolmadan biraz kaldıHeç bilemmi bırakmadıııın içindeki harcını bilemdemi
Patlıcanmı bibermi patlıcansa kalsın biberi Barım alayım zalımmm accık sarma bırakaydın iyidiKuru dolmadan biraz kaldı
Ama sarmadan eser yok
Şansına biber kaldıPatlıcanmı bibermi patlıcansa kalsın biberi Barım alayım zalımmm accık sarma bırakaydın iyidi
Az var eşim dün tabağı sildi, süpürdüC A N O dolma sarma kaldımı bacım
Beberi severim olsuuun biberde iyi sarma kadar gözümde olmasa daŞansına biber kaldı
bende olsam silip süpürürüm yaniAz var eşim dün tabağı sildi, süpürdü
Gız gönder gönder canansu görmeden bana burda yedim hepsini diyor görüyon mu ne fenaaaaaAz var eşim dün tabağı sildi, süpürdü
Yaprağın varsa sende yap iç harcını aynen böyle hazırlabende olsam silip süpürürüm yani
Yaprağın varsa sende yap iç harcını aynen böyle hazırla
Komşu olsaydık kesin yerdi bende tantuniyi yerdim sen ne yapcan tatlı yap bari. Künefe baklava falan. Yemek sonrası iyi giderGız gönder gönder canansu görmeden bana burda yedim hepsini diyor görüyon mu ne fenaaaaa
Kargo 1 günde gitse yapıp gönderirdim vallamalesef yok
Hazıra konmak daha güzel
Kargo 1 günde gitse yapıp gönderirdim valla
Ona heeç şüphem yok valla maalesef tatlı degilyaaa aslında olabilirdi ne iyi olurdu Acep kim yapcakKomşu olsaydık kesin yerdi bende tantuniyi yerdim sen ne yapcan tatlı yap bari. Künefe baklava falan. Yemek sonrası iyi gider
Bizim İstanbuldan 3 4 günde geliyor. Ptt kargoya geliyor, adamlar orda bekletiyorlar. Arıyorsun, telefona da bakan yokbizim buraya haftada bir geliyor Kargo
Köy yeri nede olsa
Geçen sene Makyajkolik13 basma kadayıf yapmıştı, muhteşem olmuştu :)Ona heeç şüphem yok valla maalesef tatlı degilyaaa aslında olabilirdi ne iyi olurdu Acep kim yapcak
Ne yapacakmış, sana söyledi dimiBu Tenceresiz kaldim anne az değil haaaaaaa