Tabii,desteksiz kalkamıyorum zaten.Peki sana yardım eden birileri var mı?
İyi o zaman:)Tabii,desteksiz kalkamıyorum zaten.
Rabbim eksikliklerini göstermesin...Çok şükür çok
Bazen nöbet, bazen telsiz de. Bazen gbt deBenim eşim gecede ,kızlar yazılıya çalışıyor:)
İyiyim çok şükür:)
Senin eşin nasıl çalışıyor:)
Ekiplerde canım 10 gün gece ,5 gün gündüz:)Bazen nöbet, bazen telsiz de. Bazen gbt dekarışık. Senin eşin nasıl çalışıyor
Benim eşimde aynı. 10 gün gece, 5 gün gündüz :)Ekiplerde canım 10 gün gece ,5 gün gündüz:)
Ondan sordum geçende gecedeydi benimki ile aynı:)Benim eşimde aynı. 10 gün gece, 5 gün gündüz :)
Kuzum ye ek yedik topla et sonra çocukları yatır biraz arkadaşa geçtim çay içmeye anca girdim
Hoşgeldin canımKuzum ye ek yedik topla et sonra çocukları yatır biraz arkadaşa geçtim çay içmeye anca girdim
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
İyiyim canım sağol yazılılarla boğuşuyoruzHoşbulduk canımnasılsın :)
Aynen valla yarın da fen var bakalım :)İyiyim canım sağol yazılılarla boğuşuyoruz
Sen nasılsın
Bizimde yarın fen var.Din ve ingilizce haftaya:)Aynen valla yarın da fen var bakalım :)
İngilizce bugündü din de dün :)Bizimde yarın fen var.Din ve ingilizce haftaya:)
Amin canım bizim matematik bugündü:)İngilizce bugündü din de dün :)
Allah zihin açıklığı versin hepsine
Valla bizde gerginiz haftaya kadar sınav bitse idi rahatlıyacagız biraz :)Amin canım bizim matematik bugündü:)
Benimki çok gergin:)
Birinciler bitseydi:)
Bizim biraz yeni ortamdan kaynaklı tam alıştı derken yazılılar başladı gerildi.Valla bizde gerginiz haftaya kadar sınav bitse idi rahatlıyacagız biraz :)
İnşaallah hepsi güzel sonuçlanır rahatlar yavrum o zaman haklı o daBizim biraz yeni ortamdan kaynaklı tam alıştı derken yazılılar başladı gerildi.
Bugün biraz rahattı. İyi geçmeye başlayınca rahatladı.