Gı minik ne aldın bacım merak ettimİyi akşamlar :))
Galiba artik hareket yok ben degismedigim icin boyle kaldı suan bnde degisip baska koysam sonra tekrar bunu koysam buda hareket etmiyecekk dmekki.Bir cogunun ki hareket etmiyor kız ben de sabit oluyor koyunca avatar
A senin ki nasıl hareket ediyor bende onu merak ettim
Aynen canım. Değiştirirsen ve geri koyarsan oynamiyorGaliba artik hareket yok ben degismedigim icin boyle kaldı suan bnde degisip baska koysam sonra tekrar bunu koysam buda hareket etmiyecekk dmekki.
Ben hep bunda kalayim ozman :))Aynen canım. Değiştirirsen ve geri koyarsan oynamiyor
Seviyorsan evet tabii :))Ben hep bunda kalayim ozman :))
Seviyorsan evet tabii :))
Bak yeni koydum bu da oynamiyorGaliba artik hareket yok ben degismedigim icin boyle kaldı suan bnde degisip baska koysam sonra tekrar bunu koysam buda hareket etmiyecekk dmekki.
Ben söylemem önce sen söyleGı minik ne aldın bacım merak ettim
Bakyiiiaaaa yoksa kuzu kolmu yaptın yarışmayaBen söylemem önce sen söyle
Artık oynamıyor. Benim ki oynuyor mu üstüne tıklayınca?Bak yeni koydum bu da oynamiyor
Oynamıyor canım:)Artık oynamıyor. Benim ki oynuyor mu üstüne tıklayınca?
Ay o kadar da aradım,zor buldumOynamıyor canım:)
Resim özelliklerinde düzenleme yapılmış galiba:)Ay o kadar da aradım,zor buldum
Yapılmasaymış daha iyiymiş canım yaResim özelliklerinde düzenleme yapılmış galiba:)
Belki geçicidir yada tarayıcı ile alakalı olabilir:)Yapılmasaymış daha iyiymiş canım ya
Olabilir canim,yapacak bir sey yok :) Evet evet fark ettim yok gerçekten,bir sen ,bir ben:))Belki geçicidir yada tarayıcı ile alakalı olabilir:)
Nasılsın canım bugün kimseler yok:)