Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bu kadar uzun sürdü...Yemek yiyebildigim sürece kendimi taşıyorum canım,sen nasılsın?
Aslında yapan var ama henüz eklememiş:)Kimsede tarifini yapim demiyor
Hoşgeldin canım nasılsınHayırlı geceler Masterchef eleme gecesi var. Onu izliyorum
Bu ay herkesler kendini ağırdan alıyorAslında yapan var ama henüz eklememiş:)
Hastalık tek bir yeri vurmadı, çoklu organ sorunu oldu yani. Hâlâ da bitmiş değil ama çok şükür bugünümeNeden bu kadar uzun sürdü...
Hoş bulduk canım. İyiyim şükür. Çocuklar uyudu. Eşimde işte, tv izliyorum.Hoşgeldin canım nasılsın
Bu sıralar hava iyi gidiyor bence geç kalmayın :)Bu ay herkesler kendini ağırdan alıyor
Bende yapacağım bi ara.
İnşaallah yağmurlu havalara denk gelmez, malum önümüz kış
Sana da hayırlı geceler canım,hoşgeldin:)Hayırlı geceler Masterchef eleme gecesi var. Onu izliyorum
Rabbim şifa versin canım inşaallah daha iyi olursunHastalık tek bir yeri vurmadı, çoklu organ sorunu oldu yani. Hâlâ da bitmiş değil ama çok şükür bugünüme
Bende onu düşündüm. Buralar günlük güneşlikBu sıralar hava iyi gidiyor bence geç kalmayın :)
Hoş bulduk canımSana da hayırlı geceler canım,hoşgeldin:)
Benim eşim gecede ,kızlar yazılıya çalışıyor:)Hoş bulduk canım. İyiyim şükür. Çocuklar uyudu. Eşimde işte, tv izliyorum.
Sen nasılsın
Burasıda öyle ne giyeceğimizi şaşırıyoruz:)Bende onu düşündüm. Buralar günlük güneşlik
Amin güzelciğim benimRabbim şifa versin canım inşaallah daha iyi olursun
Rabbim şifa versin, inşallah daha iyi olursunHastalık tek bir yeri vurmadı, çoklu organ sorunu oldu yani. Hâlâ da bitmiş değil ama çok şükür bugünüme
Peki sana yardım eden birileri var mı?Amin güzelciğim benim
Hoş bulduk canım
Allah razi olsun canım benimRabbim şifa versin, inşallah daha iyi olursun