Eskiden ehliyetim yoktu hiç farketmedim organ bağışı bölümü oldugunuHanimKelesimiGetir olması gerekli aslında abla
Vallaha hızlı cıktı bu kız
Biz anca çene yoralim atı alan Üsküdar i geçtiVallaha hızlı cıktı bu kız
Nettin yaptınmı dün koluBiz anca çene yoralim atı alan Üsküdar i geçti
Valla yaptım el kol girdik yemeğin içine yanına birde bulgur pilavı dün canan karatayi dinledi mNettin yaptınmı dün koluben mantı yapamadım valla halen miğde bulantısı cekiyorum.
Buara yapamayacagım bir kesin gibi Allahtan dünden yemeğim var hiç uğrasasım yok miğdemden dolayı bakalım nezaman yaparım ama geciktirmesem iyi. Sen
Ohhh afiyet olsunValla yaptım el kol girdik yemeğin içine yanına birde bulgur pilavı dün canan karatayi dinledi m
Yok et yiyin yağ yiyin bulgur pilavı yiyin ekmek yemeyin dedi dinledim de dinledim dünBuara yapamayacagım bir kesin gibi Allahtan dünden yemeğim var hiç uğrasasım yok miğdemden dolayı bakalım nezaman yaparım ama geciktirmesem iyi. Sen
Ohhh afiyet olsunseverim o hocayı yaaa kolmu yapın didiydi
Ye ye iyi etmişsinYok et yiyin yağ yiyin bulgur pilavı yiyin ekmek yemeyin dedi dinledim de dinledim dün
Kol olsa şimdiye çoktan yüklemiştim kemikler bile çöpte kızımYe ye iyi etmişsingiz kolmu tarifin ikilemde kaldım ben
Kol olsa şimdiye çoktan yüklemiştim kemikler bile çöpte kızım
❤M❤ iniğim nana mutfakta
❤İ❤ nce ince yemek yapmakta
❤N❤ e yemek yapıyorsun diye sorma
❤İ❤ nan yarışma için tarifi mi yaptığımı söyleyemem
❤K❤ ıskan
Yarın kahvaltıyı ben hazırlayayım demiyor da yarın sen hazırla diyor