- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Cigara böreğine okeysen bana gelKimse de demiyor ki kahvaltı yaptın mı?Sana çay ikram edeyim mi?
Yanında poğaça yapayım mı?Karışık kızartma yapayım mı,sofrayı donatayım mı,istediğin birşey var mı?
Kimseden kimseye fayda yok
İzlemedim kapak resmi bile anlatıyor herşeyiKız youtubede denk geldim şarkıya atam didim bizbizeyiz diye pek acık saçık amma .
Valla bizdeki klipler daha açık :))İzlemedim kapak resmi bile anlatıyor herşeyi
Bana gelKimse de demiyor ki kahvaltı yaptın mı?Sana çay ikram edeyim mi?
Yanında poğaça yapayım mı?Karışık kızartma yapayım mı,sofrayı donatayım mı,istediğin birşey var mı?
Mısır ekmagu da var mi?Bana gel
Kuymak, tereyağlı yumurta var
Ekşi maya tam buğday ekmeği varMısır ekmagu da var mi?
Halbuki istediklerin ne kadar normal ve azKimse de demiyor ki kahvaltı yaptın mı?Sana çay ikram edeyim mi?
Hâlâ ekmek soruyor yeaMısır ekmagu da var mi?
ekşi maya mmhhhhh diyesim var ama Jenna iyi şeyler söylemiyor alttaEkşi maya tam buğday ekmeği varyöresel ürünler gelmişti. Ordan aldık
Hâlâ ekmek soruyor yea
Mmhhhh mı ?ekşi maya mmhhhhh diyesim var ama Jenna iyi şeyler söylemiyor altta
Ben Karatay a başlamaya karar verdim ya evde ceviz fındık da çok hem :)) onda hiç ekmek yok hemMmhhhh mı ?Asma kilitte işlemeyecek yakında Hem ben seni dusunuyorum
Sana ben lazımım. Disiplin lazımBen Karatay a başlamaya karar verdim ya evde ceviz fındık da çok hem :)) onda hiç ekmek yok hem
Sana ben lazımım. Disiplin lazım
Jenna senin motorcu niye hareket etmiyorr cok tatliydi o sekildeSana ben lazımım. Disiplin lazım
Bir cogunun ki hareket etmiyor kız ben de sabit oluyor koyunca avatarJenna senin motorcu niye hareket etmiyorr cok tatliydi o sekilde
Üstüne tıklayınca ediyor galiba canım:)Jenna senin motorcu niye hareket etmiyorr cok tatliydi o sekilde