Bir daha yaptığımızda kesinlikle öyle yapacağız hatta çok beklemeyelim bir kaç ay sonra yapalım:)Keşke nevros öyle kural en başta olsaydı o kadar güzel tarifler varki
Herkes bilgindik aliyor diye kimse değişik birşey almak istemiyor
Bana bakin ornek alinKeşke nevros öyle kural en başta olsaydı o kadar güzel tarifler varki
Herkes bilgindik aliyor diye kimse değişik birşey almak istemiyor
Yeni kategori için bişey diyemem ama seneye yöresel de ölmez sağ kalırsam tarifim belli kimsenjn almayacağina eminim çünküAma biz konuştuk değil mi seneye farklı olalım:)
Hatta yeni kategoride bambaşka bir şeyler yapalım:)
Canım kankamBana bakin ornek alin
Tamam anlaştık:)Yeni kategori için bişey diyemem ama seneye yöresel de ölmez sağ kalırsam tarifim belli kimsenjn almayacağina eminim çünkü
Durum paylaştım gördün mü20 oldum yazın yazın
Ha gayret kanka20 oldum yazın yazın
Evet yapalım, artık değişik şeyler görelim kazen abi de görsün hamarat hanımlar neler yapıyor 2,3 bildirim gönderirBir daha yaptığımızda kesinlikle öyle yapacağız hatta çok beklemeyelim bir kaç ay sonra yapalım:)
Yok görmedim o kadar heyecanlı zamanda paylaştın ki çocuklara söz verdim briaz tel oynayacaklarDurum paylaştım gördün mü
Tamam yaratıcı fikirler bekliyoruzEvet yapalım, artık değişik şeyler görelim kazen abi de görsün hamarat hanımlar neler yapıyor 2,3 bildirim gönderir
Hehey benimde armut tatlım vardı seviyorum ben değişik şeyler yapmayıBana bakin ornek alin
Telefon çok zararlıymış siz küçüksünüz geri verin diyebilirsin:)Yok görmedim o kadar heyecanlı zamanda paylaştın ki çocuklara söz verdim briaz tel oynayacaklar
Daha almadılar kiTelefon çok zararlıymış siz küçüksünüz geri verin diyebilirsin:)
Gelenler çoğaldı ona göre:)Daha almadılar ki
Süreyi kısıtlı vereyim bari
Tatlıyı çıkarttım mi geri verirler o arab akarim