Çok zeki olduğunu söylemişmiydim:)Daha önce yarışmaya katılmamış orijinal bilinmeyene tarif beklediği için göndermiyor bence :/
Okadar mantı açtım aşk olsunEvet beğenmemiş hep aynı şeyleri yapıyoruz.Adam haklı:)
Bundan sonra bilindik tarif kabul etmeyeceğim haberiniz olsun:)
Benim yaptigimdan orjinal ne trarif ariyomus ki dahaEvet beğenmemiş hep aynı şeyleri yapıyoruz.Adam haklı:)
Mantıyıda bilmiyordunOkadar mantı açtım aşk olsun
Bilinmedik bi tarif bilmiyom ki ama ben
Bende diyorum 2-3 kilo daha vereyim, spora mi gitsem yineVermedim de almadım da
Sende sorun yok şekerim:)Bundan sonra yöreselde senin tarif gibi tarifler yapalım:)O zaman görelim 1.yiBenim yaptigimdan orjinal ne trarif ariyomus ki daha
Nevo Erzurum dolma ile kabak var yaBenim yaptigimdan orjinal ne trarif ariyomus ki daha
OlurSende sorun yok şekerim:)Bundan sonra yöreselde senin tarif gibi tarifler yapalım:)O zaman görelim 1.yi
Benmi mantıyı biliyorum canım Bide ilk kez yapıyorum yaniiii bi bravoooyu hak ediyorumMantıyıda bilmiyordun
O zaman beni 1.yapsin bu seferSende sorun yok şekerim:)Bundan sonra yöreselde senin tarif gibi tarifler yapalım:)O zaman görelim 1.yi
Başka ne var:)Nevo Erzurum dolma ile kabak var ya
Kahretsin hep açık ediyorum kendimiÇok zeki olduğunu söylemişmiydim:)
O zaman her şeyi yapabilirsin:)Benmi mantıyı biliyorum canım Bide ilk kez yapıyorum yaniiii bi bravoooyu hak ediyorum
Dedi ki yok yok söyledi yok yokBaşka ne var:)
1. belli bu seferO zaman beni 1.yapsin bu sefer
Keşke nevros öyle kural en başta olsaydı o kadar güzel tarifler varkiEvet beğenmemiş hep aynı şeyleri yapıyoruz.Adam haklı:)
Ama biz konuştuk değil mi seneye farklı olalım:)Dedi ki yok yok söyledi yok yok
Ama biz konuştuk değil mi seneye farklı olalım:)Dedi ki yok yok söyledi yok yok
Aynen öyleKeşke nevros öyle kural en başta olsaydı o kadar güzel tarifler varki
Herkes bilgindik aliyor diye kimse değişik birşey almak istemiyor