- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Bundan sonra nevo paylaşsın kazeni etiketleyemeyelimbi heyecan geldi kkya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra nevo paylaşsın kazeni etiketleyemeyelimbi heyecan geldi kkya
Ahahhaha oda olur orası daha kalabalık kızan satasan mune den tirsip laf sokamayan gelir ..insan sinirle yemek ister yaaaGelenler çoğaldı ona göre:)
Bdv ye gidip link bırakayım:)
Balık etliymiş zaten Nana(Karadeniz hamsisi)Zayıf,inceBari balık etli ol kürdan nasıl bir insan
Adam da haklı,yarışmacılar da.Bilindik olmayınca da oy alamıyor,ne yapsınlar yarışmacıceğizlerEvet beğenmemiş hep aynı şeyleri yapıyoruz.Adam haklı:)
Bundan sonra bilindik tarif kabul etmeyeceğim haberiniz olsun:)
AynenBundan sonra nevo paylaşsın kazeni etiketleyemeyelim
Ben beklerim seniTenceresiz kaldim anne öne geçmişsin
Tabi beklersin cünkü ikimizde birinci olamıcazBen beklerim seni
YaniTabi beklersin cünkü ikimizde birinci olamıcaz
Sende 22
Pek tinlamaz oylar böyle devam edecek gibiSende 22
Merak etme kanka o is bendeoy veren gorur gormez onune kosucam bu taraftan bu taraftan diyeKanka sen benim sandığı tut çocuklara 21:30 bırakacaksınız diyecevim
Ahahahaha minik yazan kağıtları çokca tut elinde yol yapacakmış kk ya dersin ..Merak etme kanka o is bendeoy veren gorur gormez onune kosucam bu taraftan bu taraftan diye
Ben sevinemiyorum valla çok tırtsıyorumPek tinlamaz oylar böyle devam edecek gibi
Merak ettim azerin ,senin yemeğine eşin kabak tadı verdi dedi mi?Merak etme kanka o is bendeoy veren gorur gormez onune kosucam bu taraftan bu taraftan diye
Demedi cunku kendisi kabak yemezMerak ettim azerin ,senin yemeğine eşin kabak tadı verdi dedi mi?
Koca kabağı kim yedi?Demedi cunku kendisi kabak yemez
Yaparim da yerim de bayilirimKoca kabağı kim yedi?
Çocuklar da çok sevmez
Ben de çok sevmem aslında
Kabağın böreği de oluyormuş ,iç harç olarak hiç yedin mi?