- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kac. Kez beğeni birakti sanki ne oldu kiİyi aksamlarbu gun nevo ugradi mi
Merak ettim kankaBir kac. Kez beğeni birakti sanki ne oldu ki
Her sey yolundadir insallahNevreste etiket yapalım bakalım bir daha
İnşallah oyledirHer sey yolundadir insallah
Akşam 5 buçukta son aktivitesi bugünİyi aksamlarbu gun nevo ugradi mi
Babam gününü bekliyor.Bizi yokluğuna alıştırıyorHer sey yolundadir insallah
İyi yapmışsın abla iyi şükürİyi akşamlar bayanlar
Şimdilik her şey aynı merak etmişsiniz sağolun
Fırsatım olmadı yoğun bir gündü.
Önce oğlumun öğretmenler günü kutlaması vardı. Sonra misafir geldi.Geçmiş olsuna geliyorlar.
Eşim nöbette annem ile kız kardeşimi çağırdım yeni gittiler.Yalnız kalınca kötü oluyorlar kafaları dağılsın dedim.
Hosgeldin nevoİyi akşamlar bayanlar
Şimdilik her şey aynı merak etmişsiniz sağolun
Fırsatım olmadı yoğun bir gündü.
Önce oğlumun öğretmenler günü kutlaması vardı. Sonra misafir geldi.Geçmiş olsuna geliyorlar.
Eşim nöbette annem ile kız kardeşimi çağırdım yeni gittiler.Yalnız kalınca kötü oluyorlar kafaları dağılsın dedim.
Sağolun canımİyi yapmışsın abla iyi şükür
Hoşbulduk canımBen sizi okuyorum yazmıyorum:)Hosgeldin nevo
Hayirlisi neyse o olsun insallah nevo.alisilir mi ki boyle seye?ama hayat bu her sey bizler icinBabam gününü bekliyor.Bizi yokluğuna alıştırıyor
Annemlerle ondan bahsettik.Şunu yaptık, bunu yaptık, şunu sever.
Beni beklemiş demek.ben uzakta olsam dayanamazdım.Rabbim böyle nasip etmiş.1 haftada eşyamı toplayıp geldim.Demek bunun içinmiş.
Kötü ama alışıyor insan ya illaki hatırlayacağı olmasını istediği günler oluyor aklına gelecek ..ama rabbim hayırlısını versin herşeyinHayirlisi neyse o olsun insallah nevo.alisilir mi ki boyle seye?ama hayat bu her sey bizler icin
Nasıl alışılır bilmem bizim o evde hayatımız oymuşHayirlisi neyse o olsun insallah nevo.alisilir mi ki boyle seye?ama hayat bu her sey bizler icin
Öyle hayırlısı:/Kötü ama alışıyor insan ya illaki hatırlayacağı olmasını istediği günler oluyor aklına gelecek ..ama rabbim hayırlısını versin herşeyin
Öyle abla insan yasayamadigina üzülüyor ama vardır rabbim in bildiği ...Nasıl alışılır bilmem bizim o evde hayatımız oymuş
Ev boş sessiz geliyor
Yapacaklarımız, planlarımız vardı.Bilmiyorum.
Çokta yazmayayım sizi üzmeyeyim.
Sağol canım yok anlatmayayım çok doluyum. Yaz yaz bitmez.Öyle abla insan yasayamadigina üzülüyor ama vardır rabbim in bildiği ...
Ne desem bilemedim ..anlatınca yazdıkça rahatlayacak san yaz abla
Ben her daim dinlerim
Asil ben yazmiyorum fazla bari burda kafan dagilsin diye ama aklim sendeNasıl alışılır bilmem bizim o evde hayatımız oymuş
Ev boş sessiz geliyor
Yapacaklarımız, planlarımız vardı.Bilmiyorum.
Çokta yazmayayım sizi üzmeyeyim.