- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Evet benimde hep aklımda ama dediğin gibi düşündüm bende zaten kk ya kafa dağıtmaya giriyoruz diyeAsil ben yazmiyorum fazla bari burda kafan dagilsin diye ama aklim sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benimde hep aklımda ama dediğin gibi düşündüm bende zaten kk ya kafa dağıtmaya giriyoruz diyeAsil ben yazmiyorum fazla bari burda kafan dagilsin diye ama aklim sende
Sağol canım benim yüküm ağır en güçlü ben olmalıyım.Asil ben yazmiyorum fazla bari burda kafan dagilsin diye ama aklim sende
Aynen ondan hep gülüp sohbet etmeye çalışıyorum.Evet benimde hep aklımda ama dediğin gibi düşündüm bende zaten kk ya kafa dağıtmaya giriyoruz diye
Sen güçlü bir kadınsın zaten abla hissediyorim inşallah herşey güzel olur umudu yitirmemek lazımSağol canım benim yüküm ağır en güçlü ben olmalıyım.
Öyleyim canım, hep öyle olmak zorundaydım.Sen güçlü bir kadınsın zaten abla hissediyorim inşallah herşey güzel olur umudu yitirmemek lazım
Allahim bize sabir versin illa ki bir gun ayrilicaz onlardanAynen ondan hep gülüp sohbet etmeye çalışıyorum.
Ben 17 yıldır uzaktım zaten daha 1 ay olmuştu.Allahim bize sabir versin illa ki bir gun ayrilicaz onlardan
Senin bizde aklin kalmasin nevo.asil sen kendine dikkat et bizim aklimizda sen de cunkuSiz muhabbetinizi her zaman olduğu gibi devam edinBeni düşünmeyin.
Aksine normal devam etmezseniz aklım kalır:)
insallah ebedi hayatlarinizda beraber olursunuz. bu dünya herkes için gecici. ama zor tabi. uzulme demek cok anlamsiz..Ben 17 yıldır uzaktım zaten daha 1 ay olmuştu.
İnanir misin gecen aklima geldi benim de dedim demek ki Rabbim bu yuzden kavusturdu onlariBen 17 yıldır uzaktım zaten daha 1 ay olmuştu.
Sağol canımSenin bizde aklin kalmasin nevo.asil sen kendine dikkat et bizim aklimizda sen de cunku
Sağol canım inşaallahinsallah ebedi hayatlarinizda beraber olursunuz. bu dünya herkes için gecici. ama zor tabi. uzulme demek cok anlamsiz..
Bizde öyle düşünmeye başladık.İnanir misin gecen aklima geldi benim de dedim demek ki Rabbim bu yuzden kavusturdu onlari
Kazen unuttu buralari galiba nevo:)Bildirim gidince acaba kim öne geçecek
Sebep nedir acabaMerhaba,
Bu yarışmada bildirim yollamayacağım. Kimse kusura bakmasın lütfen.