ee ilhami aldin artik söylemiyorsa söyleticenKocam bile böyle şeyler söylememişti
bence kazen tarifleri beğenmedi gerek duymuyorNoruyonuz ya daha bildirim gitmedi mi
Yollar Uzak kalpler yakın bebeğimYol uzak ya bana daha gelmedi
Bir tek ikimiz takip ediyoruz yalnızKazen tirite vermiş bir oymu kullanmış ben diğerini göremedim
hayirdir?
Gel buraya geeelBir tek ikimiz takip ediyoruz yalnız
Kazen oyu ona vermişhayirdir?
ÇarptıGel buraya geeel
Allah ne etmesin seni. bende birsey oldu sandim. koykuttun beniKazen oyu ona vermiş
Bundan kötü şey mi olur yemek tpigindeAllah ne etmesin seni. bende birsey oldu sandim. koykuttun beni
Çok güzeldi valla gün gibi olmasın diye söyledim ama kabuk etmediler bir çoğu razı olunca bende hazır alıp gittm bisey yapamadimVay anasını
duymasin ha oyunu degistirip sana verir sonraBundan kötü şey mi olur yemek tpigindekazenin oyunda bişey var alan kazanamıyor :/
Yok dgistirilmiyo maalesef ben hiç alamadım galiba kazenjn oyunu öyle hatırlıyorumduymasin ha oyunu degistirip sana verir sonra
Aynen kanka baksana diger oyunu bile vermemisbence kazen tarifleri beğenmedi gerek duymuyor
Yollar Uzak kalpler yakın bebeğim
o patron ama degistirebilir belkiYok dgistirilmiyo maalesef ben hiç alamadım galiba kazenjn oyunu öyle hatırlıyorum