- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Arkadasi eledik onu diyohayirdir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasi eledik onu diyohayirdir?
Diger oyunu vermemis bence sana vermeliBirTutamMutluluk20 kazenin değerli oyunu almadım nabeeer
abooo buralar fena. buralara fazla gelmemek lazim. kurtlar sofrasiymis buraArkadasi eledik onu diyo
Her türlü sofra mevcut burda attgin adima fikkat et blue boşuna silahla gez miyorabooo buralar fena. buralara fazla gelmemek lazim. kurtlar sofrasiymis bura
Bir daha kine sasirtalim kazenika
Aynen kanka baksana diger oyunu bile vermemis
onun mermisi kimi vuracagini bilirHer türlü sofra mevcut burda attgin adima fikkat et blue boşuna silahla gez miyor
Evet dikkat et yeğenonun mermisi kimi vuracagini bilir
Geçti o iş hani 2 oy birden veriliyor yaDiger oyunu vermemis bence sana vermeli
Her türlü sofra mevcut burda attgin adima fikkat et blue boşuna silahla gez miyor
Off sıkıldım valla ağaç oldum meyve vercem şimdiBildirim niye gitmiyor yaa
evet coğu böyle maalesef
bazen kizima yapmamasi gerek birşeyi yaptiginda yapmamasi gerektigini anlatirken tipki annem gibi konustugumu farkediyorum
yani sadece siddet degil sozler bile insanin bilinc altinda yatip ortaya cikmayi bekliyor aslinda
Kazen tirite vermiş bir oymu kullanmış ben diğerini göremedim
Dahliadivin geçmiş olsun bacım
He oylemiymis ben bu yarismada kendimi idd-ali gormuyorum zaten sorun yokKehanet var onun oy verdiği birinci olamadı hiç
Olursun olursun iddialı olursun bence iddialisin sadece blue daha fazla iddialıHe oylemiymis ben bu yarismada kendimi idd-ali gormuyorum zaten sorun yok
Blue nun elinden bi kaza cikmadan hayirlisiyls atlata bilsek su yarismayiHer türlü sofra mevcut burda attgin adima fikkat et blue boşuna silahla gez miyor
İyi senden ne haber:)Nevreste nağberrr
Yazdım bunuBlue nun elinden bi kaza cikmadan hayirlisiyls atlata bilsek su yarismayi
Kasten yapiyo Kazen kizsin da ona oy vermesin diyeTeşekkür ederiz
Aman dikkat et, Allah beterinden korusun