Aynen, bende balık tutmayı severim. Babamla giderdim de, kocada iş yokBilmem çok gidiyor ya ondan dedim
Eşim soğuk havada gelir der hep havalarda bayağı soğuk tam zamanı ddvil mi
Ben hiç tutmadım cazip gelmiyor bana ortam eşim diyor denesen seversin nasıl gideceksin 3 çocukla kaç kere denedim ortam olmuyorAynen, bende balık tutmayı severim. Babamla giderdim de, kocada iş yok
Kış aylarında balık yağlanır ve lezzetli olur. Özellikle kar yağdıktan sonra
Bu erkekler de hic usenmiyolar ya bu sogukta acimdan olsem disari cikmamBilmem çok gidiyor ya ondan dedim
Eşim soğuk havada gelir der hep havalarda bayağı soğuk tam zamanı ddvil mi
Çocuklar olunca zor, dogru. Ben avmye bile zor gidiyorum. Kamp çok zorBen hiç tutmadım cazip gelmiyor bana ortam eşim diyor denesen seversin nasıl gideceksin 3 çocukla kaç kere denedim ortam olmuyor
Adamlar aileler oraya kamp yapmaya kafa dinlemeye geliyor
.ben yapma oğlum etme oğlum demeyle geçiyor
En sevdikleri şey denize taş atmak
Babası kızıyor balıkları kaciriyorsun diyor
Sen birde gitmeden önce görsen bir bez açıyor ortaya salonun o iğneleri misinalari tek tek sarıyor düğüm yapıyor su zarganaya bu iskorpitBu erkekler de hic usenmiyolar ya bu sogukta acimdan olsem disari cikmam
Seni demi uyku tutmadı
Tabi ki sizi uyku tutmicak biriniz birinci biriniz ikinci gidiyosunuzSeni demi uyku tutmadı
Benimki sabahin korunde kalkti dun.arkadaslariyla anlasmislar kelle paca yemeye gittilerHiç abartmıyorum geldiğinde uzun süre elini acip kapatamadı neymiş eldiven giyince yem takmak zor oluyormus