- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Ayy nasıl olmuş o yaaa öyleOlmuş ta nick aşağı düşmüş avatar yukarda naptın kazen aağbiye şöyle cabiiiikkkk Blue_Peri onu da mı furdun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy nasıl olmuş o yaaa öyleOlmuş ta nick aşağı düşmüş avatar yukarda naptın kazen aağbiye şöyle cabiiiikkkk Blue_Peri onu da mı furdun
murat degilmiydi oTesadif bu ki ben yine utu yapmaya gidiyorum anlayan anladibi de orhan olmez actim mi gelsin oylar
Bilmiyorim sen söyle ne oldu yaşayacak mıAyy nasıl olmuş o yaaa öyle
Yeminle halen düzenlemedim kız kalsın ben sevdim böyleHadi ordan duzenlemeyeydin gorurdum seni
Aaa dogrubya murat basarandi dimiiyi ki uyardin kanka oylama geri teperdimurat degilmiydi o
O silah basina bi isler getirecek seninYeminle halen düzenlemedim kız kalsın ben sevdim böyle
ben sana sana sana ölürümAaa dogrubya murat basarandi dimiiyi ki uyardin kanka oylama geri teperdi
Yaşar yaşar kuru sıkıydı zatiBilmiyorim sen söyle ne oldu yaşayacak mı ☹
O silah basina bi isler getirecek senin
: DYaşar yaşar kuru sıkıydı zati
Cansin sen :))Aaa dogrubya murat basarandi dimiiyi ki uyardin kanka oylama geri teperdi
Kız ne ara yaptın ütüyü, git yatKenardan izleyip yazmaya mecali olmayanlar,bebek sallarken bildirim gudenler begenin de goreyim
İki parca bi seydi zaten utuledim kostum oyum artmis mi diye baktim tik yokKız ne ara yaptın ütüyü, git yat
Benim oylarda yerinde sayıyor.İki parca bi seydi zaten utuledim kostum oyum artmis mi diye baktim tik yok
Belki geç gelir kazen balıktan belki olta attıktan sonra bir bakayım der umut dünyasıBenim oylarda yerinde sayıyor.
Bu saatten sonra bildirim gitmez zaten.
balığa mı gitmişBelki geç gelir kazen balıktan belki olta attıktan sonra bir bakayım der umut dünyası
Bilmem çok gidiyor ya ondan dedimbalığa mı gitmiş