- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.773
Benim yediğim kumru öyleydi belki de öğrenci semti olduğundan en ucuz böyle yaptılarBizim burda öyle olmuyor bulursam resim atayım hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yediğim kumru öyleydi belki de öğrenci semti olduğundan en ucuz böyle yaptılarBizim burda öyle olmuyor bulursam resim atayım hatta
İşte her sandevice kumru diyorlarmısBenim yediğim kumru öyleydi belki de öğrenci semti olduğundan en ucuz böyle yaptılar
İşte her sandevice kumru diyorlarmıs
Kardesim sandevic demis o senin aldıgına tip tip bakmıslar
Bildirim ne zaman gidecek acaba?
Geldim kuzum kafam dolu buara pek havam yokKukrim nın nerde olduğunu bilen varmıya kaçgündür yok
Özledim balımya ne oldu dicem amaGeldim kuzum kafam dolu buara pek havam yok
Bazıları yaşamak için yer bazıları da yemek için yaşar yani benSenle ben hep boğaz
Bergama ya gelsen Sana bir de kokoreç ısmarlarımKardesim 1 yıl kadar izmirde kalmıstı üni sınavına orda hazırlanmıstı herseye kumru diyorlar demisti
Bizim burda kumruyu farklı yapıyorlar ben hiç yemedim içinde cok fazla salam,sosis oluyor
Ama senin için denerim
Kız bi gittim geldim daha yeni 1 oy almısım sizin artmaya başlamışBlue_Peri beni mi kekliyon en yakın oyun iki katisin ya sen
Bende özledim kuzumm boşver öyle bir çırpıda anlatılacak şeyler değil zaten.Özledim balımya ne oldu dicem ama
Domates biber peynir mi yok yavrum o sandviç tir yaKumru denen için domates biber ve peynir olur ben öyle biliyorum
Dogumdan sonra bebeginn az büyüsün sonra takımdasın yemegi unutturcam ben sanaBazıları yaşamak için yer bazıları da yemek için yaşar yani ben
Kokorec denedim ama sevmemistim :))Bergama ya gelsen Sana bir de kokoreç ısmarlarım
Evet ya ne güzeldi özledim ben takımda olmayıDogumdan sonra bebeginn az büyüsün sonra takımdasın yemegi unutturcam ben sana
KankacımBende özledim kuzumm boşver öyle bir çırpıda anlatılacak şeyler değil zaten.
Hadi kahve içelim biz
Tabi her mide kaldırmıyorKokorec denedim ama sevmemistim :))
Rica ederim kuzum ellerine sağlık inşallah bu sefer olurYaaa o yeni aldığım 1 oyda Kukrim min oyuymuş teşekkür ederim balküpüm