- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Tesekkur ederim canımZipzip- kiiiz o gozler ne oyle masallah
Yaa bu arada profil resmim değişmemis mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canımZipzip- kiiiz o gozler ne oyle masallah
Napıyon canım İzmir de misinTesekkur ederim canım
Yaa bu arada profil resmim değişmemis mi
Yok canım yarın 5.30 gibi izmir sınırlarında olacagımNapıyon canım İzmir de misin
Yakinlasacaz yaniYok canım yarın 5.30 gibi izmir sınırlarında olacagım
Evet canım yakınlasıyoruz 2 hafta kadar izmirde olacagımYakinlasacaz yani
Hadi ya ne güzel İzmir in neresi peki :))Evet canım yakınlasıyoruz 2 hafta kadar izmirde olacagım
Cok bilmiyorum ki canım 9. Eylül Üniversite hastanesine yakınHadi ya ne güzel İzmir in neresi peki :))
İlk sayfada tüm yemeklerin görseli varyemekler nerde goruntuleyemiyorum hangi sayfada acaba oy verecegimde.
tşk ederizyemekler nerde goruntuleyemiyorum hangi sayfada acaba oy verecegimde.
hiç gitmedim o tarafa iyi bakalımCok bilmiyorum ki canım 9. Eylül Üniversite hastanesine yakın
Narlıdere mi diyordu ablam oralarda işte gidince öğrenirim :))
3 yıldır gitmek nasip olmamıştı bakalım gezip öğreneceğimhiç gitmedim o tarafa iyi bakalım
İyi gezmeler3 yıldır gitmek nasip olmamıştı bakalım gezip öğreneceğim
Tesekkur ederim canımİyi gezmeler
Kumrucu dede de kumru yeCok bilmiyorum ki canım 9. Eylül Üniversite hastanesine yakın
Narlıdere mi diyordu ablam oralarda işte gidince öğrenirim :))
Senle ben hep boğazKumrucu dede de kumru ye
Kardesim 1 yıl kadar izmirde kalmıstı üni sınavına orda hazırlanmıstı herseye kumru diyorlar demistiKumrucu dede de kumru ye
Kumru denen için domates biber ve peynir olur ben öyle biliyorumKardesim 1 yıl kadar izmirde kalmıstı üni sınavına orda hazırlanmıstı herseye kumru diyorlar demisti
Bizim burda kumruyu farklı yapıyorlar ben hiç yemedim içinde cok fazla salam,sosis oluyor
Ama senin için denerim
Bizim burda öyle olmuyor bulursam resim atayım hattaKumru denen için domates biber ve peynir olur ben öyle biliyorum