- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Haklısın canım,alel acele yapmam gerekecek yetiştirmek için,kızımda huysuz bugün zaten pişik olmuş.başka bahara artık.ciğerleri kendi başıma hüpletcem gariSen 22sinde konuyu açtıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum canım. Fakat oğluşun karnında, şimdi bu saatte sana eziyet olmasın...
Şimdiden afiyet şifa olsun canımHaklısın canım,alel acele yapmam gerekecek yetiştirmek için,kızımda huysuz bugün zaten pişik olmuş.başka bahara artık.ciğerleri kendi başıma hüpletcem gari
Sağolasın canım,nevoşum artık bana tarif vermeyecek alıyo yapmıyo diye.utanırım bidaha istemeyeŞimdiden afiyet şifa olsun canımsen müsait olunca keyifle yap, afiyetle ye
Tabiki abi zaten derdi var birde burası ile uğraşıyordu.Bir süre yemek yarışmasına ara vereceğiz. BirazNevreste kendine vakit ayırsın istiyorum.
Bence de çok doğru karar abi.babası yoğun bakımdayken bile hala sorumluluklarını yerine getirebilmek için çabalıyo,buna çok ihtiyacı varBir süre yemek yarışmasına ara vereceğiz. BirazNevreste kendine vakit ayırsın istiyorum.
Teşekkür ederim abicim :)Bir süre yemek yarışmasına ara vereceğiz. BirazNevreste kendine vakit ayırsın istiyorum.
Nasılsın canım, baban hâlâ aynı mı?Teşekkür ederim abicim :)
Burası bana iyi geliyor aslında ama bir ay ara versek her şekilde iyi olabilir.
İyiyim canım incilerinizi dizeceğim hazırlık yapıyorum:)Nasılsın canım, baban hâlâ aynı mı?
İnşaallah kendine gelir canım, Allah büyüktür :)İyiyim canım incilerinizi dizeceğim hazırlık yapıyorum:)
Babam aynı dün ilacı kesmişler.Artık uyutmayacaklar ama bilmiyor.Bugün abim gitti.Yarın İstanbul'a dönecek.
Önümüzdeki hafta daha net belli olacak.
Nasip bilmiyoruz artık:)
İnşaallah canım:)İnşaallah kendine gelir canım, Allah büyüktür :)
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Ben inanıyorum inşallah toparlayacak baban. :)İnşaallah canım:)
Babam çok güçlüdür ve yaşamayı seviyor.Yıllardır hasta hiç isyan etmemiştir.
Belki pes etmez savaşır:)
İnşaallah canım daha yeni geldim benim için geri dönmeli:)Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Ben inanıyorum inşallah toparlayacak baban. :)
:)İnşaallah canım daha yeni geldim benim için geri dönmeli:)
İyiler çok şükür canım:)Pek tatil gibi olmadı:):)
Evet, "Dönmeli"
Çocuklar nasıllar
İnşallah bian önce uyanır iyileşir abla inşallah Rabbim büyükİyiyim canım incilerinizi dizeceğim hazırlık yapıyorum:)
Babam aynı dün ilacı kesmişler.Artık uyutmayacaklar ama bilmiyor.Bugün abim gitti.Yarın İstanbul'a dönecek.
Önümüzdeki hafta daha net belli olacak.
Nasip bilmiyoruz artık:)
Canları sağolsun.İyiler çok şükür canım:)Pek tatil gibi olmadı:)
Hayırlısı canım çok sağolİnşallah bian önce uyanır iyileşir abla inşallah Rabbim büyük