Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Aslında 22sinde son başvuru, oylama 23ünde başlıyor, Nevreste abla müsait değilse belki bu geceden düzenlemez ilk mesajı. Önceden geceden başlamazdı oylama 🙈
Canım genelde 12 den sonra 23 ü ya ozaman açılıyordu oylama. Ama tabi bilmiyorum nevo abla bugün acarmı acmazmı kadının zaten derdi var:KK43:

Ciğer yapacaktım:KK43: şimdi yapsam foto da güzel çıkmaz ki gün ışığı lazım çok üzüldüm ya tüh :KK43: malzememi de almıştım,ben zannediyordum ki 30 kasım başlıyor yanlış okumuşum :KK43:
Kuzum yapma şansın varsa yap tam ışık denk gelen yerde çek okadar istemişsin.

Ciğer yapacaktım:KK43: şimdi yapsam foto da güzel çıkmaz ki gün ışığı lazım çok üzüldüm ya tüh :KK43: malzememi de almıştım,ben zannediyordum ki 30 kasım başlıyor yanlış okumuşum :KK43:
Canım ben de gece yapıp çektim, maksat katılmak zaten ama saat geç oldu, bu saatte yapabilir misin? :KK43:

Neyse kuzum nasip değilmiş,benim ihmalkarlığım dönüp ilk sayfaya tekrar bakmalıydım.size çok çok başarılar ama 😍😍
Hayırlısı nasip tabi Kuzum valla bende tekrar bakıyorum hep kacırmayayım diye bidahakine dikkat et😘 sağol balım😊😘

X