Canım genelde 12 den sonra 23 ü ya ozaman açılıyordu oylama. Ama tabi bilmiyorum nevo abla bugün acarmı acmazmı kadının zaten derdi varAslında 22sinde son başvuru, oylama 23ünde başlıyor, Nevreste abla müsait değilse belki bu geceden düzenlemez ilk mesajı. Önceden geceden başlamazdı oylama
Keşke önceden bi baksaydın canımYaaaaaa inanmıyorum oylama bu gece mi
Ben malzememi almıştım yarın yapacaktım,30 kasım zannediyordum çok üzüldüm şuan of
Kuzum yapma şansın varsa yap tam ışık denk gelen yerde çek okadar istemişsin.Ciğer yapacaktımşimdi yapsam foto da güzel çıkmaz ki gün ışığı lazım çok üzüldüm ya tüh malzememi de almıştım,ben zannediyordum ki 30 kasım başlıyor yanlış okumuşum
Canım ben de gece yapıp çektim, maksat katılmak zaten ama saat geç oldu, bu saatte yapabilir misin?Ciğer yapacaktımşimdi yapsam foto da güzel çıkmaz ki gün ışığı lazım çok üzüldüm ya tüh malzememi de almıştım,ben zannediyordum ki 30 kasım başlıyor yanlış okumuşum
Kuzum yapma şansın varsa yap tam ışık denk gelen yerde çek okadar istemişsin.
Yetiştirebilir miyimbilmiyorum ki. Onaya düşer mi 12 gibi açsam acabaCanım ben de gece yapıp çektim, maksat katılmak zaten ama saat geç oldu, bu saatte yapabilir misin?
Yok kuzum adana urfa onları diyorumİskender geldiya bir
Nevo abla olsaydı bi sorsaydık şimdi onayda oluyor doğru dedin kuzum bilemedim ya.Yetiştirebilir miyimbilmiyorum ki. Onaya düşer mi 12 gibi açsam acaba
Neyse kuzum nasip değilmiş,benim ihmalkarlığım dönüp ilk sayfaya tekrar bakmalıydım.size çok çok başarılar amaNevo abla olsaydı bi sorsaydık şimdi onayda oluyor doğru dedin kuzum bilemedim ya.
Sus senin miss gibi mantın varKeşkem ben alaydım
Hayırlısı nasip tabi Kuzum valla bende tekrar bakıyorum hep kacırmayayım diye bidahakine dikkat etNeyse kuzum nasip değilmiş,benim ihmalkarlığım dönüp ilk sayfaya tekrar bakmalıydım.size çok çok başarılar ama
Mantıyı oylamada görcem ben son sıralardaSus senin miss gibi mantın var
Kuzu belki oylama yarin başlarNeyse kuzum nasip değilmiş,benim ihmalkarlığım dönüp ilk sayfaya tekrar bakmalıydım.size çok çok başarılar ama
Sen 22sinde konuyu açtıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum canım. Fakat oğluşun karnında, şimdi bu saatte sana eziyet olmasın...Yetiştirebilir miyimbilmiyorum ki. Onaya düşer mi 12 gibi açsam acaba
Nasıl açılmamış canım yani konun hiç mi açılmamış, yoksa onaylanmamış mı?İnanmıyorum konum açılmamış yüklemede mi hata oldu acababende diyorum neden yorum felan gelmemiş @Nevreste ablaa @Nevreste etiket bile yapamadım
Yok canım sanırım ben açamadım nette sıkıntı oluyor böyle bazen şimdi tekrar yükledimNasıl açılmamış canım yani konun hiç mi açılmamış, yoksa onaylanmamış mı?
İyi ki farkettin canım yaYok canım sanırım ben açamadım nette sıkıntı oluyor böyle bazen şimdi tekrar yükledim
Son başvuru bugünmüş kuzum,yetiştirebileceğim sanmıyorum artık bu saatte.hayır yani ne kadar eminsem kendimden,insan dönüp bi tarihe bakar dimiKuzu belki oylama yarin başlar