Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Aslında 22sinde son başvuru, oylama 23ünde başlıyor, Nevreste abla müsait değilse belki bu geceden düzenlemez ilk mesajı. Önceden geceden başlamazdı oylama
Canım genelde 12 den sonra 23 ü ya ozaman açılıyordu oylama. Ama tabi bilmiyorum nevo abla bugün acarmı acmazmı kadının zaten derdi var

Ciğer yapacaktım şimdi yapsam foto da güzel çıkmaz ki gün ışığı lazım çok üzüldüm ya tüh malzememi de almıştım,ben zannediyordum ki 30 kasım başlıyor yanlış okumuşum
Kuzum yapma şansın varsa yap tam ışık denk gelen yerde çek okadar istemişsin.

Ciğer yapacaktım şimdi yapsam foto da güzel çıkmaz ki gün ışığı lazım çok üzüldüm ya tüh malzememi de almıştım,ben zannediyordum ki 30 kasım başlıyor yanlış okumuşum
Canım ben de gece yapıp çektim, maksat katılmak zaten ama saat geç oldu, bu saatte yapabilir misin?

Neyse kuzum nasip değilmiş,benim ihmalkarlığım dönüp ilk sayfaya tekrar bakmalıydım.size çok çok başarılar ama
Hayırlısı nasip tabi Kuzum valla bende tekrar bakıyorum hep kacırmayayım diye bidahakine dikkat et sağol balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…