- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Öyle canım:)Canları sağolsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım:)Canları sağolsun.
Çok çok teşekkür ederiz teyzesi elhamdulillah yaşına girdi, ellerinizden öper
Doğum gününüz kutlu olsun. Saglıkla büyüsün prensesÇok çok teşekkür ederiz teyzesi elhamdulillah yaşına girdi, ellerinizden öper
Bende onun pamuk ellerini öpüyorum.Hayırlı yaşlar olsunÇok çok teşekkür ederiz teyzesi elhamdulillah yaşına girdi, ellerinizden öper
Çok teşekkür ederiz teyzesiDoğum gününüz kutlu olsun. Saglıkla büyüsün prenses
1 yaş günü için çekim de yaptırdık, profilime koyayım da bir bak teyzesi nasıl da büyüdüBende onun pamuk ellerini öpüyorum.Hayırlı yaşlar olsun
Hayırlı, sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah minnakının canımÇok çok teşekkür ederiz teyzesi elhamdulillah yaşına girdi, ellerinizden öper
Teşekkürler canımHayırlı, sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah minnakının canım
Oyy maşallah yaaa tam prenses maşallah subhanallahTeşekkürler canım
Yaa nasıl da büyümüş nasıl tatlı olmuş maşallah,daha dün gibi çok çabuk büyüyorlar gerçi hoş banaa 15 ay 5 sene gibi geldi de1 yaş günü için çekim de yaptırdık, profilime koyayım da bir bak teyzesi nasıl da büyüdü
Teşekkürler canımOyy maşallah yaaa tam prenses maşallah subhanallah
Sıkıntı yok canım aşkolsun ne özürüNevreste özür dilerim çiçeğim,ben son başvurunun 30 kasım olduğunu düşünüyordum.keşke dönüp baksaydım.dün malzememi aldım birde,haftasonu için hem yapayım foto çekeyim balkonda,hemde eşimle bana ziyafet olur diye düşünüyordum.yani sözümü tutamadığım için gerçekten üzgünüm
Canım ya neler çektin kolay mı?Yaa nasıl da büyümüş nasıl tatlı olmuş maşallah,daha dün gibi çok çabuk büyüyorlar gerçi hoş banaa 15 ay 5 sene gibi geldi de
Maşallah suphanallah çok güzel1 yaş günü için çekim de yaptırdık, profilime koyayım da bir bak teyzesi nasıl da büyüdü
BenimdeNevreste abla tam istediğimi koymuşsun
Sıralama neye göre olduBenimde