Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste özür dilerim çiçeğim,ben son başvurunun 30 kasım olduğunu düşünüyordum.keşke dönüp baksaydım.dün malzememi aldım birde,haftasonu için hem yapayım foto çekeyim balkonda,hemde eşimle bana ziyafet olur diye düşünüyordum.yani sözümü tutamadığım için gerçekten üzgünüm

1 yaş günü için çekim de yaptırdık, profilime koyayım da bir bak teyzesi nasıl da büyüdü 💕
Yaa nasıl da büyümüş nasıl tatlı olmuş maşallah,daha dün gibi çok çabuk büyüyorlar 😍 gerçi hoş banaa 15 ay 5 sene gibi geldi de🤣🤣

Nevreste Nevreste özür dilerim çiçeğim,ben son başvurunun 30 kasım olduğunu düşünüyordum.keşke dönüp baksaydım.dün malzememi aldım birde,haftasonu için hem yapayım foto çekeyim balkonda,hemde eşimle bana ziyafet olur diye düşünüyordum.yani sözümü tutamadığım için gerçekten üzgünüm
Sıkıntı yok canım aşkolsun ne özürü:KK60:
Hayırlısı olsun:)

Yaa nasıl da büyümüş nasıl tatlı olmuş maşallah,daha dün gibi çok çabuk büyüyorlar 😍 gerçi hoş banaa 15 ay 5 sene gibi geldi de🤣🤣
Canım ya neler çektin kolay mı?
Biz de tam iyileşti derken başka hastalık çıktı başımıza peşpeşe, bir yıl nasıl geçti gitti bilmiyorum. Çok şükür ama sağlıkları yerinde olsun, yüzlerinde gülücükler olsun, bize yeter 😍

X