- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
İyi bende ahali yi uyutabilorsem daha iyi olacağımHoşgeldin iyidir sen nasılsın:)
ne bileyim abla bu guzel yorenin tarifini guzel yansitamadim gibi geliyoGüzel olmuş ya öyle söyleme:)
Tabikiii yaparsin sennnDimi ya.. yaparım ben.. gözümde büyütüyorum dimi? Ben ne baklavalar börekler açtım he he heyttt
Var canım:)Nevroş senin tarif var mı sitede?
Hos geldin cnm nasilsinİyi aksamlar
Tatil modundalar:)İyi bende ahali yi uyutabilorsem daha iyi olacağım
Hayırlısı canım:)ne bileyim abla bu guzel yorenin tarifini guzel yansitamadim gibi geliyo
Bidaki kategoriye konsantreyimHayırlısı canım:)
Oylama açılmadan bilemeyiz:)Bidaki kategoriye konsantreyim
Aa nevroş sen içli köfteye patates koyuyorsunOylama açılmadan bilemeyiz:)
Antep'te böyle yapıyorlardı:)Aa nevroş sen içli köfteye patates koyuyorsunhangi yörenin bu? Hatayda yağsız et koyup makine ile çekiyorlar dış harcını.. bide burda içli köfteye oruk diyolar..
BakalimOylama açılmadan bilemeyiz:)
Nevroş şahsen ben ikna oldum.. o nasıl açıklamadır öyleResimler bana ait ama bu köfte bizim başkası sahiplenmesin:)Malatya'nın Analı Kızlı Köftesi Tarihçesi
Dünya’nın en eski şehri Aslantepe Malatya’nın 4000 yıllık bir medeniyete sahip olduğunun kanıtıdır. Bu medeniyet üzerinde inşa edilen devletler birbirinden aldığı kültürü birbirine aktarmıştır. Alpaslan’ın 1071 de Malazgirt Savaşı’ndan sonra Anadolu’ya hâkim olması, Bizans...www.kadinlarkulubu.com
Bizim tabi kimse alamazNevroş şahsen ben ikna oldum.. o nasıl açıklamadır öyleben adananın sanıyordum ama hayır analı kızlı malatyanındır
iyi şükür herkes dışını fircalayip yatağa girdi şükür ama kızım hala biseyler anlatıyor anası gibi susmak bilmediHos geldin cnm nasilsin
Aynen öyle istediğimiz saatte yatarız diyor ortancaTatil modundalar:)
Bak buda çok güzel olur tavsiye ederim:)Nevroş şahsen ben ikna oldum.. o nasıl açıklamadır öyleben adananın sanıyordum ama hayır analı kızlı malatyanındır
Benim küçükte öyle diyor:)Bugünlük müsade ettim:)iyi şükür herkes dışını fircalayip yatağa girdi şükür ama kızım hala biseyler anlatıyor anası gibi susmak bilmedi
Aynen öyle istediğimiz saatte yatarız diyor ortanca
Biz yarın bir yerlere gideceğiz onu hatirlatip yatırdım aslında öğlenden sonra gideceği Z ama napayimBenim küçükte öyle diyor:)Bugünlük müsade ettim:)