İyi yapmışsın:)Biz yarın bir yerlere gideceğiz onu hatirlatip yatırdım aslında öğlenden sonra gideceği Z ama napayim
İyi yapmışsın:)Biz yarın bir yerlere gideceğiz onu hatirlatip yatırdım aslında öğlenden sonra gideceği Z ama napayim
İyi yapmışsın:)
Ben hep iyi yaparımİyi yapmışsın:)
Benim kv yapıyo bunu daBak buda çok güzel olur tavsiye ederim:)
Yoğurtlu İçli Köfte
Hamuru için: -------------------- 2 su bardağı ince bulgur 6 yemek kaşığı tepeleme un 1.5 çay kaşığı tuz 1 yumurta İçi için: ------------------- Yarım kg kıyma 2 baş küçük soğan-maydanoz Karabiber, tuz Haşlamak için su Üzerine: Sarımsaklı yoğurt Tereyağında kızdırılmış pul biber,salça...www.kadinlarkulubu.com
Bizi beğenmiyor galibaKukrim niye hiç gelmiyor:)
Anlamazsınız falan:)Nevo abla yaaa 3 tane attın yiteee
Benim çocuklar bayılıyor:)Benim kv yapıyo bunu da
Ancak geziyor:)Bizi beğenmiyor galiba
Sorun bende değil o zaman:)Benim kk smile Ler açılmıyor beğenen başka buton kullanamıyorum
Kız yok aynısı değilmiş.. kv tuzlu yoğurtla analı kızlı gibi yapıyo..Benim çocuklar bayılıyor:)
Ara ara oluyor bu sorun :// sporda iken yapıyordum sabah da bazen bayıldım atabildim ama şuan olmuyorSorun bende değil o zaman:)
Bunun içi mantı harcı ve ceviz kadar yapılıyor:)Kız yok aynısı değilmiş.. kv tuzlu yoğurtla analı kızlı gibi yapıyo..
Nette de olabilir,kkda da bilemiyorum:)Ara ara oluyor bu sorun :// sporda iken yapıyordum sabah da bazen bayıldım atabildim ama şuan olmuyor
Senin çocuklar şanslı valla..Bunun içi mantı harcı ve ceviz kadar yapılıyor:)
Mantı,içli köfte arası oluyor:)
Yemek yapmayı,farklı lezzetleri denemeyi seviyorum:)Senin çocuklar şanslı valla..