Aynen öyle canım:)Aynen kayınvalidem öyle yapar.. anaları ve kızları haşlanınca çıkarıp tabağa alır üstüne çorbasını ekler yiyecek zmn..
İnşaallah canım sağolYap cnmbiraz uğraştırıcı aşamalı ama senin elinden ne kurtulur
Sayisiz icli kofte haslamasi yaptim hic böyle olmadi. kaynayinca suya attim 1 2 dk kalcakti biraz fazla kaldi dagildii cok mutsuzummmmmAnalı kızlı kaynayınca çıkarılması gerekiyor.Fazla bekleyince dağılır:)
Hayır ya yine de çok güzeller haksızlık etmeSayisiz icli kofte haslamasi yaptim hic böyle olmadi. kaynayinca suya attim 1 2 dk kalcakti biraz fazla kaldi dagildii cok mutsuzummmmm
Keskee bastan yapsaydim baska zmann. Acele ettimm
Analı kızlı biraz deneyim istiyor 1 seferde olmuyor:)Sayisiz icli kofte haslamasi yaptim hic böyle olmadi. kaynayinca suya attim 1 2 dk kalcakti biraz fazla kaldi dagildii cok mutsuzummmmm
Keskee bastan yapsaydim baska zmann. Acele ettimm
Yaparsın çok zor değil:)Bende içli köfteyi yapmak istiyorum bir gün ama bakalım
İstedigim gibi olmadi farkli sunum yapicaktim guzel bi tarif cikaramadigima canim sıkıldı birazz.Hayır ya yine de çok güzeller haksızlık etme
Ya niyeyse gözümde çok büyütüyorum.. benim kv bi yapmaya hep 50-100 tane yapınca gözüm korktu galiba..Yaparsın çok zor değil:)
Güzel olmuş ya öyle söyleme:)İstedigim gibi olmadi farkli sunum yapicaktim guzel bi tarif cikaramadigima canim sıkıldı birazz.
Sende az yap sonra çoğaltırsın:)Ya niyeyse gözümde çok büyütüyorum.. benim kv bi yapmaya hep 50-100 tane yapınca gözüm korktu galiba..
Evett gercekten öyleymiss. anlamadigim icli kofte yapinca kaynayan suya attigimda 5 dk kadar kayniyo tas gibi cikiyordu. Bu neden dagildii anlamadimm 2 dk fazla kaynamisdirAnalı kızlı biraz deneyim istiyor 1 seferde olmuyor:)
İcli kofte cok basit aslinda hem haşlamasi hem kizartmasi bildikten sora cok zor degil. Perde pilavini yaptiydan bunu hayli yaparsinnBende içli köfteyi yapmak istiyorum bir gün ama bakalım
Dur bana cesaret verdin denicem bir araSende az yap sonra çoğaltırsın:)
Dimi ya.. yaparım ben.. gözümde büyütüyorum dimi? Ben ne baklavalar börekler açtım he he heytttİcli kofte cok basit aslinda hem haşlamasi hem kizartmasi bildikten sora cok zor degil. Perde pilavini yaptiydan bunu hayli yaparsinn
Ben önce annemlerde yiyorum diye uğraşmazdım.10 yıl önce Antep'te gidince iş başa düştü.Azar azar derken hızlandım.Öyle 1 seferde mükemmel ve çok yapamıyorsun:)Dur bana cesaret verdin denicem bir ara
Hoşgeldin iyidir sen nasılsın:)İyi aksamlar
Nevroş senin tarif var mı sitede?Ben önce annemlerde yiyorum diye uğraşmazdım.10 yıl önce Antep'te gidince iş başa düştü.Azar azar derken hızlandım.Öyle 1 seferde mükemmel ve çok yapamıyorsun:)