Sağol canımRabbim şifa versin cnm
Sükur canm ii diyelim iy olalimÇok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın?
İy yapiyorsun hersey daha guzel olur insallah❤İyi diyelim iyi olsun canım kafa dağıtmaya çalışıyorum sen nasılsın
Ellerine sağlık canım afiyet olsunİy yapiyorsun hersey daha guzel olur insallah❤
Bende lahmacun yapicam hamurun kabarmasini bekliyorum
Saol ablaEllerine sağlık canım afiyet olsun
Lahmacun boşta kaldı 2 kez verdim geri döndü:)
Yok güzel olmuş sonraki sefere inşaallah:)Saol ablaahh bilseydim onu yapardim bu tarifimi hicmi hic begenmedimmm bunu iptal edelim ben baska birsey yapayim ne dersinn
Hic memnun degilim ama neyse sondan 1.olmasam iydirYok güzel olmuş sonraki sefere inşaallah:)
Hiç sanmıyorum:)Sonuncu olmazsın:)Hic memnun degilim ama neyse sondan 1.olmasam iydirbidaki yarismaya artik bunu es geçelimm
Nevroş memlekettime fazladan nokta eklenişsin3 tarif daha gelecek onlarda gelirse 18 olur:)3 tarifte kesin değil:)
Biri yapıldı eklenecek:)
Öyle mi yapmışım bakayım.Nevroş memlekettime fazladan nokta eklenişsinyılların Siirti Şiirt olmuş
Tam suyun icindeyken kizim uyandi ona bakayim derken fazla kaldi suda biraz dagildi istedigim gibi sunum yapamadim aslinda cok farkli yapicaktim olmadiHiç sanmıyorum:)Sonuncu olmazsın:)
Evet öyleyimretro_hippo sen Siirtli misin:)
Analı kızlı kaynayınca çıkarılması gerekiyor.Fazla bekleyince dağılır:)Tam suyun icindeyken kizim uyandi ona bakayim derken fazla kaldi suda biraz dagildi istedigim gibi sunum yapamadim aslinda cok farkli yapicaktim olmadi
Anladım canım:)Evet öyleyimama hiç gitmedim babam bile gitmemiş.. vakti zamanında dedemin babası göç etmiş şehir şehir gezmişler.. o yüzden bizim mutfak geniş.. ama 40 yıldır istanbuldayız
Anladım canım:)Evet öyleyimama hiç gitmedim babam bile gitmemiş.. vakti zamanında dedemin babası göç etmiş şehir şehir gezmişler.. o yüzden bizim mutfak geniş.. ama 40 yıldır istanbuldayız
Ben hiç yapmadım bende istiyorum nasip olur inşaallah:)
Aynen kayınvalidem öyle yapar.. anaları ve kızları haşlanınca çıkarıp tabağa alır üstüne çorbasını ekler yiyecek zmn..Analı kızlı kaynayınca çıkarılması gerekiyor.Fazla bekleyince dağılır:)
Yap cnmBen hiç yapmadım bende istiyorum nasip olur inşaallah:)